De prin lume adunate

#citibank #citi credit card #muzee

Premiera in Romania: Detinatorii Citi Credit Card pot intra gratuit la muzee

Citibank Romania, in parteneriat cu Ministerul Culturii si Patrimoniului National, ofera detinatorilor citi credit card acces gratuit la 15 muzee din Romania .

Detinatorii Citi Credit Card beneficiaza de un nou avantaj inedit: posibilitatea de a vizita gratuit cele Mai importante muzee din Romania. O premiera pe piata de produse si servicii bancare din Romania, acest beneficiu are la baza parteneriatul dintre Citibank Romania si Ministerul Culturii si Patrimoniului National. 

Fiecare detinator de card de credit Citi se poate bucura de acest beneficiu oricand, numarul de intrari fiind nelimitat. Mai mult, la fiecare vizita la muzeu, detinatorii Citi Credit Card Classic pot beneficia de intrare gratuita pentru inca o persoana, iar detinatorii Citi Credit Card Gold beneficiaza de intrare gratuita pentru inca doua persoane.

Ministrul Culturii si Patrimoniului National, Kelemen Hunor crede ca este o initiativa demna de urmat prin care se incurajeaza consumul cultural. „Toate demersurile care au ca scop popularizarea culturii, vor beneficia de sprijin din partea Ministerului. Valorile din muzeele Romaniei merita o astfel de reclama si sper ca acest gest sa inspire si alti agenti economici, fiind o investitie nobila in valorile spirituale” - a declarat ministrul despre proiectul Citibank Romania.

Adrian Vlase, Director Departament Carduri la Citibank Romania, a declarat: „Avem deja o traditie de a ne surpinde in permanenta clientii prin oferte inovatoare. Acest parteneriat cu Ministerul Culturii si Patrimoniului National si cu Compania de Administrare a Domeniului Bran reprezinta o premiera in peisajul bancar romanesc si certifica inca o data angajamentul Citi fata de piata locala si fata de clientii nostri. De asemenea, prin acest parteneriat dorim sa incurajam aprecierea culturii autentice din Romania”.


Muzeele incluse in acest program sunt:

 

  • in Bucuresti: Muzeul National de Arta al Romaniei, muzeul national de arta contemporana al Romaniei, Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi, Muzeul National de Istorie a Romaniei, Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti", Muzeul National al Taranului Roman, Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", Muzeul de Arta "Vasile Grigore – pictor si colectionar" si Muzeul National "George Enescu”
  • in Cluj-Napoca: Muzeul National de Istorie a Transilvaniei
  • in Iasi: Complexul Muzeal National Moldova
  • in Sibiu: Muzeul National Brukenthal
  • in Sinaia: Muzeul National Peles
  • in Bran: Muzeul National Bran

De asemenea, in parteneriat cu Compania de Administrare a Domeniului Bran, Citibank Romania ofera detinatorilor Citi Credit Card intrari libere si la Castelul Bran, in aceleasi conditii ca in cazul parteneriatului cu Ministerul Culturii si Patrimoniului National.

Pentru informatii suplimentare despre Citi Credit Card, criterii de eligiblitate si costuri, sau pentru alte servicii, va rugam sa vizitati site-ul Citibank Romania site-ul citibank.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Istoria democratizarii ciocolatei

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare