De prin lume adunate

#teatru #premiera #spectacol #teatrul national

Premiera Dineu cu prosti la TNB

Sambata, 30 octombrie si duminica, 31 octombrie, vor avea loc primele reprezentatii cu public ale celei mai noi productii TNB. Dineu cu prosti este scrisa de Francis Veber si poarta semnatura lui Ion Caramitru. Distributia reuneste nume importante ale scenei romanesti: Horatiu Malaele , Serban Ionescu, Medeea Marinescu , Alexandru Bindea .

Vreti sa va distrati, sa uitati de griji, sa va amuzati si sa radeti, atunci mergeti in curand sa vedeti aceasta comedie savuroasa, bine construita, vie, alerta, eficace, cu o distributie de zile mari.

Dincolo de situatiile ce provoaca rasul, de dialogurile explozive si de miscarile comice, piesei nu-i lipseste consistenta psihologica.

Titlul piesei lui Francis Veber e limpede ca "buna ziua". Dialogul nu intra in zone intunecate, scriitura este extrem de naturala. Piesa este o constructie care "merge ca unsa", gagul isi regaseste adevarata conditie, apare exact în clipa in care-l astepti.

Francis Veber are marele talent de a scrie niste fabule bine impanate cu lovituri de teatru. Rasul provocat de acest vodevil este imposibil de oprit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea