De prin lume adunate

#portret de familie #eveniment

Portret de Familie – un eveniment pe care nu trebuie sa-l ratezi

Daca iti doresti un portret de familie, fie ca este alaturi de mama, tatam iubit, frati, sau animalul de companie, nu trebuie sa ratezi evenimentul Porter de Familie.

 

Ajuns la cea de-a 8-a editie, evenimentul Portret de Familie are loc in perioada 6-12 decembrie (intre orele 17:00-21:00) in inima Bucurestiului. Anul acesta gazda va fi showroom-ul MobilaDalin de pe Ion Brezoianu 40-42.

Cristian Sutu te va imortaliza alaturi de familie, fie ca ea inseamna mama, tata, iubit, frate, pisica, prieten sau toate la un loc. Rezultatul – cateva fotografii cu cei dragi. Ulterior, Cristian va alege cea mai reusita ipostaza si ti-o va face cadou in varianta printata. Fotografia aleasa va fi disponibila si in format digital, pentru a o putea urca pe Facebook, Instagram sau, pur si simplu, pentru a avea un nou wallpaper pe telefon.

Showroom-ul MobilaDalin va fi amenajat astfel incat sa devina, chiar daca pentru cateva minute, acasa, pentru toate familiile care ii vor trece pragul.

Ce te costa? Un moment in plus castigat de tine si cei dragi tie.

Cat dureaza? Cat ai spune "familie".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea