De prin lume adunate

#pictura #cursuri #decoratiuni #magazin #handmade #portelan #ceramica #wagner arte

Poftiti la cursuri de pictura pe portelan cu Wagner Arte Frumoase si Povesti

Frumoase si Povesti este un magazin micut si cochet. Este un spatiu cald si prietenos in care portelanul este regele absolut. Acesta este suportul pentru lucrarile de grafica, pictura si pentru alte obiecte (elemente) decorative. La Wagner vei gasi seturi pentru ceai, in diverse culori si marimi, cani, ceainice , textile, sticla, lampi, lumanari, bijuterii, lemn pictat, tablouri si japoneza.

pe

Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti organizeaza pentru bucuresteni cursuri de pictura pe portelan . Cursurile vor dura o luna si se vor desfasura de doua ori pe saptamana. Cursurile de pictura pentru parinti si copii se desfasoara de doua ori pe saptamana timp de o luna, dimineata intre orele 10-12 la Clubul Taranului Roman.

Pentru cei ce doresc sa studieze pictura pe portelan, cursurile sunt sustinute in acelasi interval, tot de doua ori pe saptamana, seara intre orele 18-20 la SOS Satele Copiilor pe Calea Floreasca. Profesorii care sustin cursurile sunt Bogdan Teodorescu, Adina Ispas si Ana Wagner, artisti ai Atelierului de creatie Wagner Arte Frumoase si Povesti. Organizatorii vor pune la dispozitia cursantilor toate materialele necesare.

Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti este cunoscut bucurestenilor pentru colectiile de obiecte din portelan de inspiratie coloniala: ceainice, vesela, pictate cu migala de artistii atelierului. De curand, povestile preferate ale Anei Wagner, pisicile calatoare, printesele exotice, casele zburatoare, se regasesc si pe mici obiecte de portelan din Atelier, bijuteriile.

Prin cursurile de pictura, ca prin intreaga activitate a artistilor, Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti incearca deopotriva sa educe si sa aduca publicul catre un anumit tip de frumos, sa ofere alternative intr-un Bucuresti incarcat de oferte si stari de bine venite din trairile artistilor.

Costul unui curs de initiere in pictura, pentru un cuplu parinte - copil, costa 1300 lei, iar pentru un adult ce doreste sa studieze picture pe portelan este de 1200 de lei.

Magazinul Wagner Arte

Ana Wagner este singurul artist roman care traduce arta pura precum grafica si pictura pe obiecte de portelan fin, lucrate manual. Povestile sale despre case zburatoare si pisici calatoare se regasesc pe ceainice, farfurii, acum si pe bijuterii din portelan fin.

Ana Wagner a mai expus in Bucuresti, Salonic, Barcelona sau Budapesta iar printre subiectele sale preferate de grafica se numara pisicile calatoare, plantele fantastice, casutele de poveste, printese exotice.

Cei care cunosc atelierul Wagner sunt oameni urbani si non-conformisti, care incearca sa isi gaseasca un spatiu de refugiu intr-un Bucuresti tot mai incarcat de oferte.

Magazinul Wagner Arte ofera si cateva servicii de calitate celor care ii pasesc pragul. Pictura manuala pe portelan, cu diverse imagini grafice sau texte, fac dintr-un obiect banal un cadou unic. Cei de la Wagner realizeaza si personalizare pe comanda cu obiecte grafice care pot fi sugerate de client.

Magazinul ofera si servicii de design interior si executarea la comanda a obiectelor de mic mobilier, corpuri de iluminat pe cadru de lemn si hartie japoneza, vitralii si pictura murala sau pictura pe lemn.

Pentru ca toate cadourile sa arate perfect, Wagner Arte nu te lasa sa pleci din magazin asa usor. Cadourile cumparate de aici sunt impachetate cu hartie japoneza lucrata manual, hartie creponata colorata si benzi asortate de matase.

Colectiile Anei Wagner si ale artistilor colaboratori pot fi vizionate la Magazinul Wagner Arte Frumoase si Povesti. Magazinul se gaseste pe bulevardul Carol nr 39, intre Piata Rosetti si Biserica Armeneasca si este deschis de luni pana vineri intre orele 10.30 – 20, iar sambata intre 10.30 – 17.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea