De prin lume adunate

#picnic #pregatiri picnic #iesire la picnic

Planuiesti o iesire la iarba verde? Iata 6 lucruri esentiale de inclus in cosul pentru picnic

Programul iesirilor la iarba verde cu familia si prietenii se va intensifica in perioada imediat urmatoare. Pentru un picnic reusit, asigura-te ca ai la indemana tot ce iti trebuie pentru o iesire in natura.

1. Cutii pentru gustari

Chiar daca tu si gasca nu va veti rezuma la o simpla iesire la iarba verde si veti condimenta meniul cu preparate la gratar, nu te baza prea mult pe indemanarea barbatilor de a pregati in doi timpi si trei miscari masa.

Constituie inca de acasa o rezerva de gustari reci. Pentru transportul lor, poti folosi fie cutii de inox, fie unele de plastic. In orice caz, vor preveni strivirea sendvisurilor sau a altor preparate usoare facute acasa.

2. Folie de protectie

O simpla patura nu va reprezenta o protectie extraordinara, mai ales daca organizezi picnicul la o departare considerabila de casa ta. Adauga in bagaj si o folie de protectie. O foaie de cort ar fi extroardinara. Te fereste atat de umezeala solului, cat si de o eventuala ploaie de vara.

3. Adopta stilul rustic

Argintaria carata de acasa ar fi o adevarata jignire adusa ideii de a servi masa in natura. Incearca sa folosesti tacamuri din materiale usoare si naturale cu un aspect rustic. Tacamurile din lemn si platourile scobite din lemn de mango sunt usor de trasportat si nu reprezinta un pericol pentru mediu daca le pierzi.

4. Paie ecologice pentru bauturi

Cauta in magazine paie si pahare pentru bauturi facute din hartie si carton impregnat cu vopsea impermeabila din soia. Sunt la fel de utile ca acelea din plastic, dar au avantajul de a fi biodegradabile.

5. Palarie de paie

In ton cu tendinta eco adoptata de tine, iti poti pune in bagaj si o palarie de paie in cazul in care zona unde vei campa este prea insorita. Pana vor termina barbatii cu pregatirea gratarului, te poti relaxa la soare fara riscul de a suferi o insolatie.

6. Jocuri si jucarii

Chiar daca nici tu, nici prietenii vostri nu ati luat copiii dupa voi la aceasta iesire, nu inseamna ca mingea de volei sau un joc de genul "Nu te supara frate" trebuie sa ramana acasa in debara. Asigura-te ca petrecerea la iarba verde va avea si portia necesara de distractie.

Sursa foto: framboisez-vous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea