De prin lume adunate

#calatorie avion #concediu #zbor cu avionul #avion

Placi cu avionul in concediu? 5 lucruri pe care nu stiai ca le poti cere stewardezelor

Multi dintre pasagerii care calatoresc cu avionul nu stiu ca pot apela la ajutorul stewardeselor pentru diferite probleme. Iata o lista de cinci lucruri pe care nu te-ai fi gandit ca le poti cere insotitorilor de bord.

1. Medicamente si/sau bandaje

Toate avionale au in stoc medicamente de baza pentru dureri sau pentru frica de zbor, si bandaje sau pansamente. Asadar, daca te doare ceva sau ai nevoi sa-ti pansezi o rana, poti apela la ajutorul stewardeselor.

2. Schimbarea locului

In cazul in care persoana alaturi de care calatoresti are un loc la distanta mare fata de tine, poti ruga insotitorii de bord sa-ti schimbe locul. Trebuie doar sa le ceri asta imediat ce te imbarci.

3. Servetele dezinfectante

Daca esti obsedat de curatenie si vrei sa dezinfectezi locul in care stai trebuie doar sa rogi insotitorii de bord sa-ti dea niste servetele dezinfectante. Le au intotdeauna la indemana.

4. Reumplerea unei sticle goale

Daca ai avut o sticla de apa si ai terminat-o, poti ruga insotitorii de bord sa ti-o reumple.

5. Inca o portie de mancare

Mancarea oferita nu ti-a ajuns si mai vrei o portie? Poti ruga stewardesele sa-ti mai aduca una. Multi pasageri refuza mancarea, mai ales daca zborul are loc in timpul noptii.

Sursa foto: rd.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea