De prin lume adunate

#vara in bucuresti #club #inot #piscina

Piscine in Bucuresti

In sezonul estival, la mare cautare sunt strandurile si piscinele unde ne putem racori. In Bucuresti exista numeroasa bazine si cluburi sportive care au inclus in serviciile lor si piscine sau bazine pentru inot. Pe langa miscare si pierderea unui numar consistent de calorii, inotul este si o activitate relaxanta care te va binedispune dupa orele de munca.


Complexul Lia Manoliu

 

Complexul Lia Manoliu dispune de doua bazine, unul acoperit pentru iarna si unul descoperit pentru vara. Pretul unui abonament de 12 intrari este de 200 de lei, iar sedintele trebuie folosite in luna in care s-a facut abonamentul. Programul la bazinul de inot este de luni pana vineri de la ora 20.30 la 21.30, iar sambata de la ora 14.30 la 15.30. Complexul sportiv Lia Manoliu se gaseste pe bulevardul Basarabia nr. 35-37.

 

Miramar Club

 

Miramar Club este dotat cu un bazin semiolimpic acoperit. Daca nu stii sa inoti aici poti invata acest sport de la instructori specializati, care ofera cursuri de initiere in inot pentru toate varstele. Abonamentul este 160 de lei pe luna si nu are limita de intrari. Programul bazinului este de luni pana sambata intre orele 8:00-21:00, iar duminica intre 8:00-20:00. Clubul Miramar este situat pe bulevardul Chisinau, la numarul 6-8.

 

IDM Club

 

IDM Club dispune de un bazin de inot. Piscina este dotata cu 10 aparate profesionale de inot contra curentului. La bazin se poate intra numai pe baza cardului de membru, care costa 360 de lei pentru sase luni, iar beneficiarul acestui card are acces la toate facilitatile clubului.

La piscina, tariful este 12 lei pe ora, iar programul este zilnic, intre orele 9.00 – 1.00. Tot de aici poti inchiria prosoape, contra sumei de 5 lei si halate de baie, pentru 12 lei. Clubul se afla pe Splaiul Independentei nr. 39 B.

 

Bamboo Sporting Club

 

Bamboo Sporting Club este un club deschis de luni pana duminica, intre orele 9.00 - 19.00. Pretul unui bilet este de 15 lei de luni pana joi, iar in zilele de vineri, sambata si duminica de 30 lei. Preturile includ sezlongul si accesul la jacuzzi. Piscina este deschisa de marti pana vineri, intre orele 9.00 - 19.00, iar lunea de la ora 12.00 la ora 19.00. Clubul se afla pe strada Ramuri Tei, la numarul 39, iar informatii puteti obtine la numarul de telefon 0731.123.997.

 

world class Health Academy

 

World Class Health Academy te ajuta sa te relaxezi dupa o zi obositoare si iti reda buna dispozitie. Piscina de la World Class este destinata atat exercitiilor fizice, cat si momentelor de relaxare.

Programul bazinului de inot este de luni pana vineri intre orele 06.00-23.00, iar sambata si duminica intre orele 08.00-21.00. Pretul unui abonament este intre 780 si 1790 de euro pe an. Clubul se afla pe Calea 13 Septembrie, la numarul 9C, iar informatii gasiti la numarul de telefon 021.403.09.00.

 

Bleu Ciel

 

Piscina Bleu Ciel se afla in cartierul Floreasca, pe strada Giuseppe Verdi, la numarul 2. Aici vei gasi o piscina in aer liber, sezlonguri si umbrelute. Daca ti se face foame sau sete, piscina discpune si de un bar cu terasa. Piscina este luminata pe timpul noptii. Taxa de intrare este de 35 de lei in timpul saptamanii si de 40 de lei in week-end.

 

Atlantis Club & Spa

 

Atlantis Club&Spa este un club privat de sanatate si fitness. Serviciile oferite includ piscina interioara si exterioara, sauna, jacuzzi, sala de fitness si aerobic, masaj si tenis. In incinta clubului Atlantis functioneaza si restaurantul Trattoria Il Calcio. Clubul se gaseste pe Soseaua Erou Iancu Nicolae, la numerele 12-26, in Pipera si este deschis tot timpul saptamanii, intre orele 6.30 -  23.00.

 

Complex Club Floreasca

 

Clubul Floreasca este un complex care ofera servicii precum piscina, fitness, sauna, masaj si cosmetica. Clubul este situat intr-o zona cu verdeata, la marginea lacului Floreasca, pe strada Mircea Eliade, la numarul 1.

Aici vei beneficia de un bazin semiolimpic de inot acoperit, cu vestiar, dulap personal si terasa cu sezlonguri. In pretul unei intrari sunt incluse sauna si sala de fitness. Pentru o zi petrecuta la piscina din Floreasca vei scoate din buzunar 70 de lei.

 

 

Crowne Plaza Health Club

 

Crowne Plaza Health Club se afla in incinta Hotelului Crowne Plaza , de pe Bulevardul Poligrafiei, in apropiere de Centrul Romexpo. Centrul ofera servici speciale care includ piscina, sala de gimnastica, masaj, sauna si jacuzzi, solarium pentru bronzare rapida , pista de jogging si terenuri de tenis.

Toate aceste activitati vin la pachet cu un instructor special. Centrul este deschis in fiecare zi, intre orele 7 - 23.00. Abonamentul la piscina este de 100 de euro pe luna, iar pentru un an intreg vei plati 1000 de euro.

 

Daimon Sport Club

Daimon Sport Club se afla pe Calea Piscului, la numarul 10, in Parcul Tineretului, in apropiere de Sala Polivalenta. Piscina semi-olimpica din cadrul clubului este deschisa in fiecare zi, intre orele 8-20. Clubul iti mai ofera si o piscina in aer liber, cu sezlonguri, balansoare si fotolii.

Daca ti se face foame, in incinta clubului exista si un bar de unde se poate cumpara mancare. Clubul Daimon ofera si programe complete pentru initierea in arta natatiei cu antrenori personali. Preturile de intrare la piscina sunt de 40 de lei pentru adulti si 30 de lei pentru copii, in timpul saptamanii, iar in week-end adultii vor plati 60 de lei si copiii 40 de lei.

 

Bery Fitness Spa

 

Bery Fitness Spa se afla pe strada Elev Stefanescu Stefan la numarul 66. Centrul dispune de bazin de inot, fitness, aerobic, masaj si sauna. Bazinul de inot este climatizat cu aparatura de ultima generatie, apa este filtrata si trata permanent, iar cele trei pompe contracurent amintesc de valurile marii.

Ambientul placut este completat de proiectoarele subacvatice. Centrul ofera mai multe servicii acvatice, care inlud antenamente cu un trainer personal, aqua aerobic si aqua fitness. Clubul are si un magazin de suplimente nutritive. Tariful pentru o sedinta la piscina este de 55 de lei, iar pentru un abonament complet vei scoate din buzunar 400 de lei.

De asemenea, pentru zilele toride de vara poti incerca si piscinele din incinta marilor hoteluri din Bucuresti, precum Intercontinental sau Hotel Parc, care ofera programe speciale pentru pasionatii de inot.

Citeste si:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea