De prin lume adunate

#unde iesim #valentine's day #petrecere #club

Petreceri de Valentine's Day

Valentine’s Day aduce in cluburile din capitala petreceri pana in zori, cu multa muzica buna, sampanie, bauturi fine, dansatori profesionisti si DJ renumiti. Pentru o atmosfera conpleta se vor organiza si numeroase concursuri cu bilete la diverse concerte.

 

Lover's weekend in club 100 Crossroads

 

Timp de doua zile, pe 13 si 14 februarie, clubul 100 Crossroads a pregatit un weekend dedicat celor indragostiti. Sambata, 13 februarie, incepand cu ora 22, ai parte de hot music, cocktailuri, shoturi incendiare la preturi speciale si surprize din partea casei pentru cei care fac declaratii de dragoste jumatatilor lor. Duminica, de la ora 19:00, ai parte de o atmosfera romantica, cocktailuri speciale si multe alte surprize. Intrarea este libera, iar rezervari se fac la numaru lde telefon 0745.250.339.

 

Valentine's Day la Hard Rock Cafe

 

Hard Rock Cafe te invita sa intri in atmosfera Zilei Indragostitilor cu primul concert tribut din Romania dedicat lui Carlos Santana, unul dintre cei mai mari chitaristi ai tuturor timpurilor. Sambata, 13 februarie, incepand cu ora 22:30, Santana The Experience va da viata pe scena Hard Rock Cafe hiturilor cu care celebrul Santana a revolutionat lumea muzicii.

La Hard Rock Cafe, cei de la Santana The Experience vor interpreta, timp de doua ore, piese din impresionantul repertoriu al chitaristului, incepand din anii ’60 si pana la recentele hituri ale anilor 2000. Biletele la concert sunt in valoare de 35 de lei si sunt disponibile online pe eventim.ro, ticketfan.ro, bilete.ro, myticket.ro, ticketpoint.ro, la Hard Rock Cafe si in magazinele Diverta, Germanos, Vodafone, Flanco si EuroGSM . Locurile se pot rezerva la numarul de telefon 021.206.62.61.

Duminica, 14 februarie, petrecerea de Valentine's Day continua. Cuplurile se vor putea rasfata cu sampanie si capsuni cu frisca, pe unele dintre cele mai frumoase melodii de dragoste ale tuturor timpurilor alese special de DJ-ul Hard Rock Cafe pentru acest eveniment. Intrarea la petrecere este libera. 

 

Valentine Sweet Party la Gara'n Pub

 

Nici in Gara'n Pub nu se uita  Valentine’s Day. In noaptea de 13 februarie, pub-ul organizeaza o petrecere destinata indragostitilor si nu numai. Aici vei avea parte de baloane, dans, tricouri personalizate si alte surprize dulci. La petrecere se vor organiza si numeroase concursuri cu premii. Daca esti pe faza poti castiga bilete la concertul sustinut de Vonda Shepard.

 

Love Hours Party

 

Pe 13 februarie, de la ora 21:00, Green Hours organizeaza o petrecere pentru cei care vor sa sarbatoreasca un Valentine's Day indedit. Green Hours propune o petrecere in culori, iar statutul tau se va cunoaste in functie de ce culoare porti. Astfel, rosu semnifica "not a chance/taken", galben - "try harder/hard to get", verde - "pick me up/single". Intrarea este de 7 lei,  iar daca vii cu 5 prieteni vei intra gratis.

 

All time hits in Club Maya

 

Clubul Maya din capitala te asteapta in fiecare vineri sa te indragostesti, intr-o atmosfera plina de magie, cu multa voie buna si muzica. Dupa ce te-ai destrabalat la inceput de weekend, sambata, 13 februarie, esti asteptat la o alta petrecere dedicata sarbatorii dragostei. Atmosfera de poveste, veselie, distractie, inimioare pentru fiecare, mii de zambete, bomboane si multe surprize din partea casei, super oferte la sticlele de whiskey si muzica pe toate gusturile sunt cateva din ingredientele unei petreceri incendiare. Intrare la petrecere este libera.

 

Love Sensation in Studio Martin

 

Studio Martin este un club cu state vechi in peisajul monden al capitalei. Clubul nu pierde ocazia de distractie nici de Valentine's Day si te invita la o petrecere psihedelica cu Nepotu', Kool, Pagal si Rosario Internullo. Petrecerea incepe pe 13 februarie, la ora 23.00.

 

Cupidon si Cupidona in Cuando Club

 

Daca faci parte din grupul celor care cu o pasiune anume pentru lucururile rafinate, atunci Cuando Club este alegerea potrivita pentru o seara de Valentine's Day reusita. Vei avea parte de numeroase surprize si si oferte speciale la bar. Muzica si distractia sunt din partea casei. Toti indragostitii isi pot imortaliza iubirea care pluteste in aer.

 

St. Valentine's Day party la St. Patrick Irish Pub

 

De Valentine's Day poti alege sa iti petreci ziua dragostei intr-un mediu irlandez. La St..Patrick Irish Pub, localul cu multa bere, se organizeaza de la ora 19:00 o petrecere sexy. Meniul contine preludiul (cu placinta de casa), hardcore (sexy quessadilla, naked chicken wings, dirty pork tenderloin, Irish fish lips, French kiss fries, I love onion) si happyending (Sweeet and naughty Dublin cheeese cake). Din program nu lipsesc bauturile fine, vinurile de colectie si muzica live si concursurile de karaoke. Intrarea este 210 lei. Petrecerea are loc pe 14 februarie, de la ora 19:00.

 

Vintage Love la Ramayana Cafe

 

Anul acesta, de Sfantul Valentin, Ramayana vrea sa recreeze pasiunea mocnita si discretia senzuala a ritualurilor de curtoazie din anii '30 - '40, spectaculoasele tinute de pin-up girl ale anilor '50, apetisante si totusi atat de rafinate, dezmatul si revolutia sexuala in cuplu a anilor '60 si iubirea fara limite a anilor '70. Toate aceste lucruri se regasesc intr-o petrecere tematica care va avea loc pe 14 februarie de la ora 21:00. La petrecere vei primi si certificate de casatorie pentru o zi si oferte promotionale la bar.

 

Valentine's Day la Daimon Club

 

Daimon Club te invita sambata, 13 februarie, de la ora 22:00, la Valentine's Party. Sarbatoritii primesc din partea casei sampanie, iar pentru toti indragostitii sunt pregatite o multime de premii si surprize. La pupitru DJ Nino si MC Adryanno vor asigura muzica buna, iar ringul va fi incalzit de dansatori profesionisti. Intrarea la petrecere este libera.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea