De prin lume adunate

#restaurante #bucuresti #inedit #petrecere #halloween #preparate vanatoresti

Petrece interesant in weekend: descopera restaurante inedite din Bucuresti

In weekendul de Halloween, renunta la petrecerile tematice din cluburi si alege unul dintre restaurantele inedite ale Bucurestiului. La Contele Dracula, Excalibur sau Burebista Vanatoresc vei petrece intr-o atmsofera placuta si vei gusta din preparate traditionale delicioase.


De Halloween, la masa cu Dracula


Contele Dracula este unul dintre cele mai speciale restaurante din Bucuresti, unde poti petrece o seara de Halloween inedita. Format din sapte incaperi decorate diferit, in functie de nume, restaurantul reprezinta casa bucuresteana a vestitului vampir.

Majoritatea incaperilor poarta blazonul familiei Draculestilor si au ca element distinctiv Ordinul Dragonului. Steagul de lupta atarna de asemenea in fiecare camera. La atmosfera sobra contribuie si mesele cu fete rosii si scaunele negre inalte. Meniul acestui restaurant cuprinde preparate romanesti, cu nume ciudate, in ton cu atmosfera.


Mananca cu mainile la Restaurantul Excalibur


Daca vrei sa uiti de reguli si sa te infrupti cu mana din preparate gustoase, poti face acest lucru la Restaurantul Excalibur. Cu specific medieval, este singurul restaurant din Bucuresti unde vei savura cu adevarat preparate culinare regesti.

La Excalibur vei gasi fripturi suculente, placinte aromate si vinuri vechi servite ca pe vremea regelui Arthur, de cavaleri si domnite. Ospatarii sunt imbracati in costume medievale, iar preparatele din meniu poarta nume ingenioase, in ton cu specificul restaurantului. Astfel, poti incerca Salata Excalibur, Gustarea Cavalerilor, Preferatul Regelui Arthur, Cina Sir Lancelot, Cina Regelui Arthur sau Pentru Milady cu drag.


Preparate vanatoresti la restaurantul Burebista


In centrul Bucurestiului vei gasi restaurantul vanatoresc Burebista, un loc special unde poti petrece cateva ore placute alaturi de prieteni. Meniul restaurantului cuprinde preparate vanatoresti si traditionale romanesti. Atmosfera este completata de muzica live si decorurile specifice.

Pentru o seara inedita, poti comanda platourile vanatoresti din carne de urs, mistret, caprioara sau prepelita.

Sursa foto: //www.holidayreview.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea