De prin lume adunate

#muzical #unde iesim #erik berglung

Petrece 6 zile magice cu Erik Berglung, muzicianul care vindeca suflete

Erik Berglung, muzicianul cu voce de inger, care vindeca suflete prin harul sau deosebit si vibratiile energetice benefice pe care le emana, va petrece cateva zile in Romania, la inceputul lunii aprilie. Cu aceasta ocazie, editura For You te invita sa petreci 6 zile vindecatoare alaturi de artist, in cadrul unui seminar organizat in Bucuresti si intr-un retreat de vis la Poiana Brasov.

Romanii s-au bucurat de prezenta lui Erik Berglung in tara pentru prima oara in 2005, cand a inceput sa viziteze plaiurile mioritice anual, la cererea celor care i-au cunoscut valoarea. Erik are o voce impecabila de tenor, canta la harpa si are un har deosebit in meditatie si vindecare spirituala. Succesul sau artistic este completat de "portofoliul" vast al oamenilor pe care i-a inspirat prin intermediul atelierelor de lucru, conferintelor, retreaturilor si sedintelor de vindecare particulare.

Activitatea lui Erik Berglung este inspirata de ingeri si este menita sa ne inalte si sa ne vindece acele parti din noi insine, care au nevoie de frumusete si vindecare.


Seminarul de weekend cu Erik Berglung

Intre 5 si 7 aprilie 2013, Erik Berglung va fi prezent in Bucuresti, la Salonul Jubilee (str. Amiral Constantin Balescu nr. 3, sector 1). Programul este urmatorul:
 

  • Vineri, 5 aprilie: 18 - 21
  • Sambata, 6 aprilie: 10 - 21
  • Duminica, 7 aprilie: 10 - 18



In ultima intalnire, Eric va darui participantilor o zi de vindecare, ce va demonstra ca toate energiile pozitive acumulate in primele doua zile se pot transforma in minuni devenite realitate. Cele 3 zile de seminar in Capitala costa 450 de lei, cu reducere de 50% pentru studenti, someri si pensionari cu retributie lunara mai mica de 1000 lei.


Retreatul in munti cu Erik Berglung

A doua sansa de a beneficia de compania magica a lui Erik Berglung este participarea la un retreat in munti in perioada 8 - 11 aprilie 2013, 4 zile de meditatii, exercitii si drumetii in mijlocul naturii. Locatia de basm este in Poiana Brasov Mica, in complexul Aducco Silver Mountain. Cazarea se face in apartamente de lux cu 2 sau 3 dormitoare, intr-un complex rezidential nou, cu priveliste paradisiaca.



Programul retreatului incepe luni, 8 aprilie, la ora 14 si se incheie joi, 11 aprilie, dupa micul dejun (transportul ramane la latitudinea participantilor). Costul intregului retreat este de 1050 lei si include cazare pentru 3 nopti, masa in regim de demipensiune (cu mic dejun si cina sub forma de bufet), cat si activitatile in mijlocul naturii alaturi de Erik.

Pentru inscriere, plata si ridicarea biletelor, doritorii sunt asteptati la Centrul de Educatie si Dezvoltare prin Autocunoastere (CEDA), intre orele 9 - 17.30, de luni pana vineri (tel. 0728 101 854, 031 8056055, persoane contact Oana Dragomir sau Mihaela Parjol).


Despre Erik Berglung

Erik Berglung a locuit 19 ani in New York, unde a studiat harpa cu legendarul Mildred Dilling. A luat lectii de meditatie si vindecare de la marele invatator spiritual Hilda Charlton si a strabatut lumea in lung si in lat, cu muzica si intelepciunea sa superioara.

Il poti cunoaste si tu, in aprilie, luand parte la seminarul si retreatul sustinut de Erik Berglung in Romania!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea