De prin lume adunate

#sala palatului #peter pan #peter pan pe gheata #premiera la bucuresti

Premiera in Romania: Peter Pan pe gheata, la Sala Palatului

In perioada 7-9 noiembrie 2013 copiii din Bucuresti si nu numai se vor putea bucura de povestea lui Peter Pan, spusa prin dans pe gheata de catre patinatorii de la The Russian Ice Stars, la Sala Palatului. O adaptare spectaculoasa a povestii "baietelului care a refuzat sa creasca", pentru copiii si adultii de toate varstele.

Peter Pan este unul dintre cele mai indragite personaje ale literaturii si ale desenelor animate pentru copii. Baietelul care nu a mai vrut sa creasca si care poate sa le arate si altor copii cat de frumos este sa traiesti in Tara de Nicaieri, fara parinti, scoala si teme, isi fascineaza si astazi fanii de toate varstele. Alaturi de Wendy si zana Tinkerbell, el lupta cu piratii condusi de Capitanul Hook si isi invata prietenii sa zboare.

Asa promit si cei de la The Russian Ice Stars ca va fi spectacolul pe gheata de la Bucuresti: o gala stralucitoare pentru un public sofisticat! O poveste ce a inspirat generatii dupa generatii, adusa la viata de catre talentatii patinatori rusi! Sala Palatului va fi transformata pentru cateva zile in patinoar iar spectacolul pe gheata si minunata poveste ii vor fermeca atat pe copii cat si pe parinti.

Biletele pentru premiera spectacolului Peter Pan pe gheata vor fi disponibile de miercuri 19 iunie 2013 si vor putea fi cumparate din urmatoarele locatii: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Diverta, Librariile Adevarul si Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro si MYTICKET.ro.

Preturile BILETELOR sunt:

- Categoria VIP - 200 lei pret atat pentru adulti cat si pentru copii
- Categoria I - 150 lei pret pentru adulti si 120 lei pret pentru copii
- Categoria II - 125 lei pret pentru adulti si 100 lei pret pentru copii
- Categoria III - 100 lei pret pentru adulti si 80 lei pret pentru copii
- Categoria IV - 75 lei pret pentru adulti si 60 lei pret pentru copii
- Categoria V - 50 lei pret pentru adulti si 40 lei pret pentru copii

Pot beneficia de pretul redus pentru copii toate persoanele care nu au implinit varsta de 14 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea