De prin lume adunate

#zilele bucurestiului 2010 #show #acrobatii

Pe Lacul Morii din capitala are loc un spectacol cu acrobatii aeriene

Pe 18 septembrie are loc prima editie a festivalului anual dedicat sporturilor aeriene si nautice realizat cu ocazia Zilelor Bucurestiului, AeroNautic Show. aeronautic show vrea sa demonstreze ca vacanta inca nu s-a terminat iar Bucurestiul este un oras in continua miscare.

La acest festival, pentru prima data acrobatiile nautice se combina cu cele aeriene deasupra unuia dintre cele mai mari lacuri din capitala.

In cele 4 ore de spectacol AeroNautic legatura intre aer si apa se va face printr-o suprapunere a evolutiilor nautice si a celor aeriene astfel incat spectatorul nu va sesiza momentele de trecere dintre cele doua medii atat de diferite.

AeroNautic Show 2010 este un spectacol complet si omogen care scoate in evidenta atat partea recreativa cat si partea practica a acestor doua domenii atat de deosebite.

AeroNautic Show se adreseaza persoanelor dinamice, pasionatilor de navigatie aeriana si nautica, tinerilor dependenti de adrenalina si pasionati de sporturi extreme .

Evenimentul are loc pe Lacul Morii din capitala, in cartierul Crangasi, intre orele 11.00 - 14.45.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea