De prin lume adunate

#patiserii arabesti #patiserii bucuresti #delicatese arabesti

Patiserii arabesti in Bucuresti

Daca ai pofta de ceva dulce, foarte aromat si cu o textura orientala, poti incerca deserturile arabesti. Au un gust foarte bun, sunt proaspete si iti va satisface pofta. Nu rata baclavaua cu muguri de pin , care este un desert delicios.
 

delicatese arabesti de la Fadel


Fadel este o patiserie cu specific arabesc, din centrul Bucurestiului. La aceasta patiserie vei gasi produse arabesti, foarte aromate si bune. Baclava cu fistic, nuca, fructe confiate, prajituri cu fistic, biscuiti cu crema de curmale sunt doar cateva dintre bunatatile pe care le vei gasi la Fadel.

Daca ajungi la aceasta patiserie, nu rata baclavaua cu muguri de pin. Vei descoperi o delicatesa dulce si rafinata, de care vei deveni dependent.

Patiseria Fadel se afla pe strada Jean Louis Calderon, la numarul 56.
 

Placinte si baclavale la Delfin


In placintariile Delfin vei gasi numeroase sortimente de rahat turcesc, sarailie, baclava, foietaje si prajituri orientale, foarte dulci. Baclavaua este punctul forte al placintariei si poti alege din mai multe sortimente. Astfel, poti incerca baclavaua cu ciocolata, cu fistic, alune, nuci sau miere. Tot aici vei gasi si numeroase sortimente de placinta, cu branza, ciuperci sau alte umpluturi.

Baclavaua este un desert turcesc, cu o reteta si traditie originare din Imperiului Otoman. Baclavaua era preparata de bucatarii sultanilor in data de 15 a fiecarei luni de Ramadan si continea 12 straturi de foietaj, nuca si miere de albine.

In bucuresti vei gasi mai multe astfel de placintarii. Doua dintre ele se afla in centrul capitalei, pe bulevardul Magheru si la intersectia strazii Mihai Eminescu cu Calea Mosilor.
 

Produse de patiserie orientale la Istanbul


Patiseria Istanbul te imbie cu produse de cofetarie traditionale turcesti renumite in toata lumea. Aici vei gasi sarailii, baclavale, cataifuri si alte dulciuri specifice. La Patiseria Istabul poti comanda si cafea turceasca , inghetata turceasca si ceai turcesc. Pentru ocaziile speciale, de aici poti cumpara torturi cu fructe si ciocolata, cu ornamente atragatoare.

Tot la patiseria Istanbul vei gasi si produse de brutarie. In Bucuresti vei gasi mai multe patiserii Istanbul, care te asteapta cu produse delicioase.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea