De prin lume adunate

#petreceri vedete #leonardo dicaprio #charlie sheen #robert pattinson

Partenerii de pahar ai starurilor de la Hollywood

Afinitatile unui star de cinema pentru o alta vedeta nu se bazeaza doar pe performanta actoriceasca sau pe cat de veche este relatia de prietenie dintre ei. Unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood sunt intr-o stransa legatura pentru ca le place sa se converseze in fata unui cocktail. Iata cativa parteneri de pahar ai vedetelor din cetatea filmului american la care nu te-ai fi gandit!

Robert Pattinson, Vince Vaughn si Joaquin Phoenix

Desi nu au facut inca un film impreuna, cei trei actori au legat o prietenie cel putin surprinzatoare anul acesta. Patttinson, Vaughn si Phoenix au fost surprinsi de paparazzi in timp ce ieseau dintr-un local din Los Angeles, acolo unde au petrecut timp de mai multe ore.

Charlie Sheen si Antonio Villaraigosa

Antonio Villaraigosa este fostul primar al orasului Los Angeles, iar la inceputul acestui an a fost surprins distrandu-se in compania lui Charlie Sheen in orasul mexican Cabo, acolo unde actorul a participat la inaugurarea unui bar de-al sau. Detaliile picante au venit chiar de la Sheen, care a marturisit presei de scandal ca intalnirea a implicat mai multe pahare de alcool si cateva femei petrecarete.

Leonardo DiCaprio si Tobey Maguire

Leonardo DiCaprio si Tobey Maguire sunt buni prieteni inca din perioada adolescentei. Anul acesta au jucat impreuna in productia "Marele Gatsby", iar relatia de prietenie dintre ei este foarte solida si s-a dezvoltat in urma cu mai bine de 20 de ani, de cand au dat o proba in sitcom-ul "Parenthood".


Woody Harrelson si Willie Nelson

O alta apropiere surprinzatoare este cea dintre Woody Harrelson, fost star din serialul tv "Cheers", si legenda muzicii country Willie Nelson. Cei doi prieteni au realizat impreuna chiar si un turneu de poker caritabil.
 

George Clooney si Cindy Crawford

Ce legatura are Cindy Crawford cu George Clooney si alcoolul? Una bazata pe afaceri si prietenie. De fapt, sotul fostului topmodel, Rande Gerber, este cel care a intrat in afaceri cu starul din "Ocean's Eleven" atunci cand isi construiau casele de vacanta din Mexic. Asa s-a nascut "Casamigos Tequila", propriul lor brand de tequila.


Sursa foto: abcnewsradioonline.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea