De prin lume adunate

#parc #distractie #bucuresti #vara in bucuresti #carusel #montagne russe

Parcuri de distractie in Bucuresti

Daca vrei sa te distrezi la maxim si sa regasesti amintirile din copilarie, atunci profita de racoarea parcurilor si padurilor din Bucuresti. Escalada in copaci, obstacole de sarit, urcat, ocolit si coborat, castele gonflabile si tobogane imense de apa, acestea sunt doar cateva dintre atractiile parcurilor de distractie din capitala.

Aventura Parc este situat in padurea Lucianca la aproximativ 20 km de Bucuresti, dupa Crevedia, pe DN1A, si se adreseaza celor dornici de miscare si senzatii tari in aer liber. Aventura Parc este primul parc de aventuri din Romania si aici ai o multidudine de optiuni de petrecere a timpului tau liber: . Parcul dispune si de o piscina.

Cei care vor senzatii tari pot incerca tiroliana si traseele de escalada in copaci. Traseul verde este situat la o inaltime cuprinsa intre 4 si 5m si are 10 ateliere: podul indianului, tiroliana ascendenta, pod, fileu, podul nepalez, bustean, tiroliana descendenta, balansoare , pasarela si tiroliana cu aterizare pe sol. Traseul veveritei este destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 13 ani si cu o inaltime care nu depaseste 1m 60.

Traseul Albastru este un parcurs de escalada in copaci, potrivit atat pentru adulti cat si pentru copii, cu tiroliene, pasarele si poduri.Cei care aleg aceasta forma de agrement, vor fi echipati cu hamuri, scripete si carabine si li se va oferi si un instructaj din partea antrenorilor specializati.

Printre activitatile interesante de la Aventura Parc se numara si jocul Murder party. Este un joc de 13-16 persoane care interpreteaza detectivi in cautarea diferitelor tipologii de personaje cu recuzita aferenta, accesorii, plan de actiune, atmosfera si intrigi.

In parc exista si un bar, de unde se pot comanda bauturi si mancare. La intrarea in parc vei gasi si un magazin de suveniruri. Parcul este deschis sambata si duminica, intre orele 10:00-17:30. Pretul unui bilet de intrare este de 25 de lei pentru copii si 40 de lei pentru adulti. Copii sub 2 ani beneficiaza de gratuitate.    

Parcul de distractie din Herastrau

In cu si o pista de karting. Roata Mare, masinarie second-hand adusa de la Londra, reprezinta unul dintre simbolurile capitalei si are o vechime de peste 50 de ani. Parcul de distractie este destinat in special copiilor. Ei au de ales intre calusei, buburuze si caracatite care se invart, corzi elastice, trambuline si trenulete.

Tot pentru copii sunt organizate frecvent concursuri de baschet, volei, badminton, fotbal, mini-golf, tir, popice, box si gimnastica. Pentru adulti oferta este redusa, acestia avand de ales intre o tura in montagne russe sau in bumper cars si tir cu tinte. Distractia costa 5 lei pentru o tura in montagne russe, iar pentru 5 minute in bumper cars tot 5 lei vei scoate din buzunar. Tot in parc exista si posibilitatea de a te plimba cu vaporasul, contra sumei de 15 lei.

Parcul de distractie Tineretului

Parcul Tineretului din capitala este inca un loc unde iti poti zdruncina mancarea din stomac. Montagne russe-ul din acest parc este cel mai spectaculos din capitala, insa nu iti garantam ca este si cel mai sigur. Pe langa aceasta masinarie, aici vei mai gasi si alte dispozitive pe care sa le folosesti: trenulete, carusele, trambuline si corzi elastice. Parcul dispune de mari suprafete de joaca pentru copii si de un debarcader cu dane pentru barci cu rame. O tura in Montagne russe costa 5 lei, iar trei minute de sarituri cu coarda, tot 5 lei.

Water Park

Water Park Otopeni este singurul spatiu de acest gen din Bucureti si cel mai mare parc acvatic din Romania. Amatorii de balaceala si de bronz natural pot merge la Water Park, care este deschis timp de trei luni pe an, de la sfarsitul lui mai pana in septembrie. Distractia principala o ofera cele peste 30 de tobogane cu apa, dintre care sapte sunt destinate copiilor.

Parcul mai dispune de 9 piscine si sezlonguri. WaterPark-ul are amenajate diferite trasee avatice prin toboganele de diferite inaltimi, butoiasele plutitoare, si poligoane sportive acvatice. Daca ti se face foame sau sete dupa zbenguit pe tobogane, poti sta linistit. La Water Park gasesti baruri, terase si restaurante de unde iti poti face alimentarea. Tarifele sunt de 15 lei pentru copii si 30 lei pentru adulti, in timpul saptamanii, iar in week-end de 25 lei pentru copii si 50 lei pentru adulti. Complexul este deschis deschis toata saptamana, intre orele 9-20.

Citeste si:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea