De prin lume adunate

#hobby #gradina zoologica #casa presei libere #grozavesti #baneasa #timp liber #vopsea #sport #teren #arene #bucuresti #paintball

Paintball in Bucuresti - distractie, adrenalina si multa vopsea

Cand ne gandim la paintball , primele lucruri care ne vin in minte sunt armele si bilele de vopsea. Dar paintball-ul, care oricare alt sport, inseamna dinamism, distractie, echipa, strategie, comunicare, viteza de reactie, actiune si adrenalina.

De la introducerea sa in anii 80', paintball-ul a devenit un fenomen international. Entuziastii au format echipe, au intemeiat ligi si au organizat campionate. Jocul este departe de a avea popularitatea sporturilor traditionale, dar mereu apar noi terenuri de joc si organizatii.

Mai jos gasim o lista cu cateva dintre cele mai des frecventate terenuri de paintball din Bucuresti.

Paintball Wars – Lacul Tei, vis-a-vis de Mobexpert

Terenul, care beneficiaza de o suprafata de 4 mii de metri patrati, este amenajat cu obstacole complexe - foisoare si poduri legate intre ele, plus copaci si tufe care creeaza labirinturi. Langa teren gasim amenajat un magazin cu echipamente de paintball, unde putem vedea sau cumpara cele mai noi arme din dotare. Pretul unei bile este de 30 de bani. Pentru a putea juca trebuie sa cumparati minim 100 de bile de jucator. In pretul bilei intra echipamentul de protectie, echipamentul de joc, terenul si logistica.

Adresa:
Soseaua Petricani, nr. 11 D (Lacul Tei), vis-a-vis de Mobexpert, in incinta clubului de echitatie.

Playground Paintball Club – Grozavesti, Regie

Clubul Playground, situat intre Palatul Cotroceni si Complexul Comercial Orhideea, este prevazut cu o noctura performanta, iar acest lucru face posibila distractia atat ziua cat si noaptea. Pretul unei bile este de 25 de bani, iar daca tragi peste 2000 de bile, atunci pretul coboara la 19 bani. Nu exista o limita minima de bile ce trebuie cumparate, platesti doar bilele trase. Echipamentul complet este gratuit si nu se percep alte taxe.

Adresa: Soseaua Grozavesti 84, intre Palatul Cotroceni si Complexul Comercial Orhideea. Clubul este accesibil din toate directiile - Cotroceni, Militari, Drumul Taberei, Carrefour Orhideea, Gara de Nord.

PaintballAS - Padurea Baneasa , langa Gradina Zoologica

Terenul PaintballAS, localizat langa Gradina Zoologica din Baneasa, dispunde de foisoare, buncare, labirinturi, cladiri si mai multe locuri de tragere. Pretul unei bile aici este de 30 de bani. Ca sa puteti juca trebuie sa cumparati minim 100 de bile de jucator. In pretul bilelor aveti incluse echipament de protectie, arma, terenul, asistenta si, dupa caz, echipamentul suplimentar de protectie.

Adresa: Padurea Baneasa, str. Vadul Moldovei nr. 14.

Citypaintball – Casa Presei Libere

Din 15 mai, Citypaintball se mandreste cu un teren nou nout, cu o suprafata mai mare de joc – 10 mii de metri patrati - cu doua terenuri pentru rec-ball si unul pentru speed-ball, obstacole complexe, transee , cazemate si foisoare. Echipamentul si inchirierea terenului sunt gratuite, iar tu platesti doar bilele consumate. In incita Citypaintball gasesti si o terasa unde te poti racori, iar parcarea este gratuita. Pretul bilelor variaza intre 20 si 30 de bani in functie de terenul ales. Echipamentul este inchiriat gratuit de catre organizatori.

Asresa: Soseaua Straulesti nr 4-6, in spatele Casei Presei Libere.

Paintball6 – Prelungirea Ghencea

De la podini la cauciucuri, scari, pietris, transee, stuf, ziduri, iarba, printre paleti si garduri, Paintball6 (sau de Ghencea) mentine atmosfera incinsa si jocul intens. Poti juca si paintball de iarba verde sau paintball agresiv, unde te poti avanta pe podini, alerga pe scari sau te poti cocota pe obstacole. Terenul dispune de o nocturna performanta, astfel ca programul este nonstop. Pretul unei bile este de 30 de bani. Pentru a putea juca ai nevoie de minim 100 de bile cumparate. Arma, combinezonul, masca, inchirierea terenului sunt gratuite.

Adresa: Prelungirea Ghencea nr. 15A (100 m la dreapta de la statia tramvaiului 41).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea