De prin lume adunate

#spectacol #teatru #piesa #evenimente

Padurea InCANTata la Centrul Cultural Nicolae Balcescu

Spectacolul lunii februarie este o poveste vie in care se experimenteaza descoperirea Sinelui si transformarea partilor intunecate in reversul lor luminos.

Povestea muzicala permite publicului intrarea intr-un spatiu de auto- explorare , practica asemanatoare "calatoriilor" spirituale in care te scufunzi in adancurile subconstientului personal sau colectiv pentru a vindeca traume, a invata lectii, a recupera parti de suflet, a elibera emotii si a le transforma.

Calatoria va fi insotita de trainerul Madalina Groseanu, artistii traind experienta trecerii de la Intuneric la Lumina pentru fiecare participant. Padurea este locul in care pornim sa infruntam pericolele pentru a ne gasi comoara iar comoara suntem noi.

"Da, va fi o creatie comuna. Veti participa la crearea light-designului spectacolului, veti primi lanterne cu care ne veti descoperi, ne veti vedea, ma veti ajuta in calatorie, cu totii vom fi co-creatori ai acelei realitati magice pe care invatam sa o "vedem". Veti aprinde o lumina in intuneric care va conta, fiecare lumina va fi un gand bun, o speranta care se va aseza la locul ei, nici o lumina nu se pierde, nici o lumina nu este neimportanta, contributia voastra va descoperi spectacolul, ca sa il vedeti trebuie sa aduceti lumina in acel spatiu", declara Irinel Anghel.

Din distributie fac parte Irinel Anghel, Maria Tomescu si Alexandru Groseanu. Spectacolul are loc peĀ  28 februarie, de la ora 19:00, la Centrul Cultural Nicolae Balcescu, de pe stada 11 Iunie , numarul 41.

Biletele se gasesc la casa de bilete a Centrului Cultural Nicolae Balcescu, iar pretul unui bilet este de 20 lei. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.336.43.40.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea