De prin lume adunate

#colonizare spatiu #oamenii viitorului #Jeff Bezos

Oamenii viitorului se vor naste in spatiu si vor vizita Terra in vacante. Aceasta este viziunea lui Jeff Bezos despre viitor

Miliardarul Jeff Bezos, fondatorul Amazon si Blue Origin, este de parere ca, in viitor, oamenii se vor naste si vor locui in spatiu si vor veni in vizita pe Terra, in vacante, asa cum noi vizitam alte tari.

Bezos este de parere ca oamenii vor trai in colonii spatiale, care sunt mult mai usor posibile decat colonizarea unei planete. Prin asta Bezos face referire la colonizarea planetei Marte, care este principalul obiectiv al companiei Space X, detinuta de Elon Musk.

“De-a lungul secolelor, multi oameni se vor naste in spatiu, va fi prima lor casa. Se vor naste in aceste colonii, vor trai in aceste colonii. Apoi, vor vizita Pamantul asa cum ati vizita, stiti voi, Parcul National Yellowstone”, a explicat Jeff Bezos.

Bezos a facut aceste afirmatii in timpul unui interviu sustinut miercuri, la Forumul Ignatius 2021. Acesta a precizat ca respectivelel colonii spatiale vor fi habitate plutitoare care imita vremea si atractia gravitationala a Pamantului. Aceste habitate pe care Bezos le vede ca pe niste cilindri plutitori se invart si vor putea gazdui pana la un milion de oameni. Mai mult acestea vor avea “rauri, paduri si viata salbatica”, sustine Jeff Bezos.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea