De prin lume adunate

#boem club #club #lectii #canto #muzica #pian

O noua destinatie urbana in Bucuresti

Boem Club este o initiativa culturala a unor iubitori de arte care isi propun sa asigure un loc unde amatorii de arta in general si de muzica in particular sa se intalneasca si sa poata aprofunda sau sa fie initiati in arta cantatului la un instrument.

Boem Club si-a inceput activitatea in luna decembrie a acestui an, in zona pietei Alba Iulia in Bucuresti. Boem Club este un loc unde muzica este la ea acasa. Boem Club se adreseaza tuturor amatorilor de muzica indiferent de varsta sau cunostintele muzicale pe care le au aceastia.

Acesta idee a pornit din dorinta de a oferi tuturor celor care vor sa invete sa cante la un instrument, posibilitatea de a face acest lucru intr-un cadru organizat si prietenos, chiar daca sunt incepatori sau nu isi desfasoara activitatea de zi cu zi in domeniul muzical.

La Boem Club poti urma cursurile de chitara, pian, canto, vioara si violoncel . Toate aceste cursuri sunt destinate tuturor categoriilor de varste, de la cei mai mici, pana la cei mai batrani. Lectiile ofera posibilitatea citirii la prima vedere, recunoasterii si reproducerii de sunete si fragmente muzicale, teorie, tehnica instrumentala, repertoriu, improvizatie si armonie.

Lectiile de pian includ posibilitatea invatarii improvizatiilor creative si experiente de ansamblu: acompaniament, muzica de camera . Programul de lectii de canto este destinat celor cu varsta peste 8 ani. Se concentreaza asupra modalitatilor de producere a sunetului prin invatarea de melodii placute, adaptate varstei cursantului, asigurand o modalitate sanatoasa de a canta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea