De prin lume adunate

# citire carti #biblioteca #carti

O intreaga biblioteca la super pret

Nimic nu poate inlocui educatia, si nu vorbim despre educatia primita de pe internet, ci de cea pe care ne-o facem citind carti, o activitate parca din ce in ce mai rar practicata de catre cei mai multi dintre noi. Asta si din cauza pretului destul de mare pe care il practica editurile, librariile si magazinele cu carti de vanzare. Putem gasi insa si carti la un pret pe care sa ni-l permitem: unele site-uri de anunturi online includ acum si o sectiune de carti, destul de ofertanta.

Putem achizitiona carti gasite la mica publicitate, pe care proprietarii le vand la preturi mult mai mici decat ale celor din librariile online si traditionale. Nu-ti imagina ca vei gasi doar carti vechi, vei avea surpriza sa gasesti si carti care au fost publicate recent si pentru care te-ai gandi de doua inainte sa dai atat de multi bani, asa cum se intampla in cazul cartilor nou-aparute. Cei care au achizitionat aceste carti, le-au savurat si probabil le-au imprumutat si prietenilor, insa s-au decis sa le scoata la vanzare, la un pret sensibil mai mic decat cel la care le-au achizitionat.

Printre anunturile online de carti de vanzare vei gasi atat beletristica, cat si carti educationale sau carti pentru copii. Gasesti volume mai vechi si mai noi, poti gasi chiar manuscrise foarte vechi, pretuite de catre colectionari. Tot aici gasesti chiar si manuale scolare pentru cei mici, un mare ajutor pentru parintii acestora, care trebuie sa investeasca sume mari de bani la inceputul fiecarui nou an scolar pe carti si rechizite.

Cum intri in posesia cartilor cumparate online? Fie le vei primi prin curier rapid, fie te vei intalni personal cu vanzatorul. Poti selecta anunturile in functie de zona in care locuiesti, astfel ca va fi foarte simplu sa cumperi cartile pe care ti le doresti.

Si poti castiga si tu bani scotand carti de vanzare pe internet. Orice carte achizitionezi, noua sau veche, dupa ce o parcurgi, o poti scoate la vanzare printr-un simplu anunt online, recuperand o parte din investitie. Astfel de anunturi sunt gratuite si foarte usor de realizat. Nu uita sa incluzi si o poza cu volumul scos la vanzare!

Acum nu mai avem nici o scuza sa nu citim, gasim anunturi online cu oferte foarte bune la carti pe website-urile de specialitate!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea