De prin lume adunate

#oras locuit de femei #oras femei #Noiva do Cordeiro #brazilia #femei

Noiva do Cordeiro, orasul locuit doar de femei

Noiva do Cordeiro este un orasel mic din Brazilia care este locuit in toatlitate doar de femei. Aici locuiesc peste 600 de femei cuprinse intre 20 si 35 de ani.

Unele dintre locuitoarele orasului sunt casatorite, insa sotii lor trebuie sa locuiasca si sa munceasca in alte localitati. Locatarele si-au creeat propriile reguli pe care le respecta cu strictete.

Cele care sunt casatorite si au familii trebuie sa-si trimita sotii si fiii care au implinit 18 ani sa lucreze departe de casa, putand sa se intoarca doar in weekend.

"Orasul nostru este mai frumos, mai organizat si mult mai armonios cu femeile la conducere. Impartim totul, chiar si pamantul pe care-l muncim. Nimeni nu se aflain competitie cu nimeni. Ne strangem sa ne uitam la telenovele, ne imprumutam haine si ne facem unghiile.", spune Rosalee Fernandes, una dintre localnice, potrivit mediafax.ro.

Una dintre problemele cu care se confrunta aceste femei este faptul ca le este dificil sa-si gaseasca un barbat singur care sa nu fie ruda sau casatorit cu o vecina.

"Toate visam sa ne indragostim si sa ne casatorim, dar ne place sa traim aici si nu vrem sa fim nevoite sa plecam din oras pentru a putea gasi un sot", a spus Nelma Fernandes, una dintre localnice.

Pentru a rezolva aceasta problema, comunitatea de femei invita barbatii sa li se alature, insa cu o singura conditie. Acestia trebuie sa-si dea acordul sa faca ceea ce spun ele si sa traiasca dupa regulile lor.

Surse foto: epoca.globo.com, marieclaire.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea