De prin lume adunate

#sala polivalenta #publicitate #spoturi #noaptea devoratorilor de publicitate

Noaptea Devoratorilor de Publicitate

Editia din acest an a Noptii Devoratorilor de Publicitate are loc pe data de 9 octombrie la Sala Polivalenta din capitala, cu incepere de la ora 20.00. Vino sa petreci o noapte alba cu Vama lui Tudor Chirila, cu reclamele lui Jean Marie Boursicot si cu glumele celor mai funny artisti de stand up comedy .

noaptea devoratorilor de publicitate este un eveniment ce porneste din Franta anilor '80. In 1984 conceptul ajunge si in SUA, Canada si Australia, iar in 1994, fanii din Asia au parte de primul show de acest gen. In Romania, prima editie a avut loc in 1995.

Scopul evenimentului este de a crea noi legaturi intre oameni, de a impartasi idei si de a distra publicul intr-un mediu placut si relaxant.

Anul acesta, organizatorii vin cu un nou concept. In primul rand locatia evenimentului va cuprinde mai multe zone: zona de lounge, cea de concerte, zona de entertainment care va cuprinde si jocuri interactive si zona de fumatori.

In toate aceste zone vor rula simultan aceleasi spoturi publicitare, iar in pauze, aici vor avea loc diverse activitati menite sa alunge plictiseala. Zona de Vip lounge va fi dotata cu mobila confortabila, bar si bufet rafinat.

In deschidere vei avea parte de un concert live al trupei Vama, iar pauzele de umor dintre reclame sunt asigurate de cei mai talentati performeri de stand-up comedy ai momentului. La acest eveniment vor mai concerta si Puya, Parazitii, Maximilian, Smiley, Timpuri Noi si Zdob si Zdub . Pretul unui bilet este de 25 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea