De prin lume adunate

#muzeul antipa #muzeul taranului roman #noaptea muzeelor

Muzeul Labirint de Noaptea Muzeelor in Piata George Enescu

Cei doi vecini de la Sosea, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Muzeul National al Taranului Roman se muta in Piata George Enescu, langa Ateneu, pentru o zi si o noapte.

In Noaptea Muzeelor esti asteptat, de la ora 18.00, pana dimineata la 4, sa te pierzi si sa te regasesti intr-un Muzeu Labirint.

Cei care parcurg acest traseu muzeal stradal, unic in cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor, vor avea ocazia sa afle despre obiceiurile si sarbatorile satului traditional, sa cunoasca mai multe despre speciile de vietuitoare ale acestei planete sau sa descopere care au fost personalitatile care au schimbat destinele celor doua muzee.

Nu vor lipsi nici concertele sau activitatile speciale pentru copii.

Labirintul va fi prevazut cu un sistem de signalistica si harti pentru orientare, se vor semnaliza expozitia permanenta, spatiile aditionale si iesirea.
 

Programul de vizitare al Muzeului Labirint:
 

Sambata, 14 mai, deschis intre 18.00 – 4.00
18.00: concert Cvartetul Resonance
21.30: concert Bourbon Jazz Unit

Duminica, 15 mai, deschis intre orele 10.00 – 17.00
ateliere pentru copii

Pentru iubitorii de filme, Mzueul Taranului Roman a pregatit si un maraton cinematografic. Astfel, vineri, 13 mai, de la ora 19.00 pana la miezul noptii si sambata, 14 mai, de la ora 11.00 la 16.00, esti asteptat la Noul Cinematograf al Regizorului Roman in Studioul Horia Bernea cu cele mai bune filme din 2010.

Intrarea este libera pentru ambele evenimente .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea