De prin lume adunate

#muzeul antipa #pesti #lumea animelelor

Muzeul Antipa continua seria intalnirilor in care prezinta curiozitati din lumea animalelor

Pesti cu inotatoare asemanatoare algelor, arici de mare cu cinci maxilare si moluste marine care stralucesc pe timpul noptii sunt doar cateva curiozitati din lumea marina care trezesc interesul. Aceste fenomene si multe altele vor fi explicate la intalnirile organizate de Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa".

Sambata, 2 februarie, cu incepere de la ora 11.00, conferentiarul Dumitru Murariu ii va introduce pe cei prezenti in lumea celor mai ciudate specii terestre si acvatice, vertebrate si nevertebrate, care au gasit modalitati inedite de a se adapta la mediul in care traiesc.

Astfel, pasionatii de animale vor afla mai multe lucruri despre moluste, arici de mare, paianjeni, insecte, pesti si broaste, interesante prin caracteristicile morfologice si comportamentale.

Persoanele interesate de acest atelier se pot inscrie la numarul de telefon 021.312.88.26, int. 316 sau la adresa de e-mail: florentinap@antipa.ro. Pretul unui bilet de participare este de 20 de lei pentru adulti, 10 lei pentru pensionari si 5 lei pentru elevi si studenti.

Sursa foto: wikipedia.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea