De prin lume adunate

#masini #competitie #off road

Motoare la maxim, prapastii si noroi la Transsylvania Off Road Challenge

Motoare turate la maxim, trasee periculoase, prapastii si noroi sunt cateva dintre ingredientele evenimentului Transsylvania Off Road Challenge . Evenimentul are loc in perioada 26-29 la Cluj.

Concursul de anul acesta se va desfasura in statiunea Muntele Baisorii. Organizatorii asteapta la aceasta editie peste 80 de masini inscrise, unde vor participa masini de teren special pregatite pentru acest gen de intrecere. La aceste intreceri nu conteaza viteza, ci indemanarea soferului.

 

Traseu off road pe Muntele Baisorii

 

Traseul ales pentru aceasta etapa se afla in jurul statiunii Muntele Baisorii. Participantii sunt asteptati cu un traseu nou de 100 de km, in care vor trebui sa treaca prin noroi, stanci, busteni, prapastii in inima padurilor Carpatine. Pe langa capacitatile copilotilor in ceea ce priveste navigatia in teren, accentual se va pune si pe pregatirea masinilor si talentul pilotilor

Pe langa concurentii autohtoni se asteapta echipaje din Ungaria, Germania sau Austria.

 

Trasee spectaculoase pentru amatori si profesionisti

 

Startul la cele doua zile de concurs va fi la ora 9.00 dimineata, in fata hotelului Alpin. Duminica, 29 august , concursul va incepe la orele 10:00, la Superspeciala. Superspeciala este ultima proba din concurs, considerata adesea cea mai degustata de public. Aceasta se desfasoara pe un traseu inchis, foarte spectaculos, unde toti amatorii si interesatii acestui sport pot sa vada bolizii 4x4 in actiune.

Competitia incepe joi seara si va continua vineri si sambata cu trasee de 100 km de offroad, culminand duminica cu Superspeciala de langa partia de schi de la Baisoara. Pentru prima data, competitia se va desfasura intr-un cadru legal sub egida Federatiei Nationale de Automobilism (FRAS) si a Comisiei Nationale de Offroad (CNOR).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea