De prin lume adunate

#teatru #constantin tanase #alexandru arsinel #cristina stamate #adriana trandafir

Momente vesele cu Teatrul Constantin Tanase

Conferinta Teatrului de Revista a avut loc intr-o atmosfera relaxanta, ca de final de saptamana. Intr-un restaurant cu arome mexicane, actorii au fost gazdele perfecte ale unei dimineti agitate. Alexandru Arsinel, Cristina Stamate , Adriana Trandafir , Nae Lazarescu si Vasile Muraru si-au expus proiectele de viitor dar si multumirea ca fac parte din marea familie a teatrului de revista.

Cu o istorie tumultoasa Teatrul Constantin Tanase a reusit sa reziste in fata incercarilor vietii. De la incendi si numeroase mutari ale sediului, revista romaneasca a reusit sa supravietuiasa ca unic reper al momentelor comice de calitate. Si iata ca si in anul 2008 ne putem bucura de spectacole marca Constantin Tanase.

Idolii femeilor

a reusit sa stranga in jurul sau actori care au adus mereu zambetul pe buzele spectatorilor si care nu au iesit indiferenti din sala de spectacol.

Pentru stagiunea 2008-2009 teatrul are pregatite si mai multe pentru public. Cel mai nou spectacol, “Idolii femeilor”, cu Nae Lazarescu si Vasile Muraru, e joaca cu casa inchisa.  

Acest spectacol in 2 acte si cu 34 de tablouri demonstreaza inca odata ca revista nu e un gen trecut, ci unul prezent, modern, eficient, concret si mai ales atat de actual, amuzant si educativ. Nae si Vasile, alaturi de vechea combatanta si de noua surpriza, au facut senzatie alaturi de toti ceilalti artisti”, a declarat Bitu Falticineanu, cel care poarta semnatura acestui spectacol.

Stagiunea continua cu “Nevestele vesele”, “Scandal in paradis” si “Bufonii regelui”. La inceputul lunii noiembrie, artistii vor efectua un turneu in Spania cu spectacolul “Ole, Tanase!” si vor juca pentru romanii din Valencia, Zaragoza, Castellon si Barcelona. In primavara acestui an, Teatrul Tanase a avut un turneu si la Madrid. Turneele nu se opresc insa aici.

Avem programate cateva turnee in Banat, in Nordul Moldovei, dar si in Spania, unde vom sustine spectacole la Barcelona, Valencia, Zaragoza si Castellon pentru comunitatile de romani cu spectacolul “Ole, Tanase”. Tot in urma succesului de care ne-am bucurat la Chisinau la inceputul acestui an, avem in decembrie contractat un alt turneu in Republica Moldova ”, a declarat directorul Teatrului de Revista, Alexandru Arsinel.

Aplauze, Aplauze

Una dintre cele mai asteptate premiere ale stagiunii 2008-2009 va fi spectacolul “Aplauze, Aplauze” dedicat celor 30 de cariera a cuplului Stela Popescu-Alexandru Arsinel, la care deja au inceput repetitiile. Evenimentul va marca de asemenea si implinirea a 136 de ani de la primul spectacol de revista romanesc.

Asadar, Teatrul de Revista va asteapta pe Lipscani cu spectacole vesele si tonice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea