De prin lume adunate

#targuri #craciun #handmade #carturesti #evenimente

Micul targ al cadourilor destepte la Carturesti

Sarbatorile de iarna se apropie tiptil-tiptil, iar libraria Carturesti va propune cateva cadouri : carte, muzica, film, papetarie, ceai & accesorii. In perioada 4 - 31 decembrie are loc Targul Carturestilor - Micul cadouri destepte, la libraria Carturesti Verona , din strada Arthur Verona din capitala.

Asa cum ne-a obisnuit si in anii trecuti, cand libraria si-a extins spatiul de expunere, in 2009 avem o noua surpriza: deschiderea mansardei. Mansarda, cu acoperisul, podelele si peretii ei de lemn, seamana cu o cutie de ceai englezesc. Spatiul mult mai generos aduce si alte noutati: expozitie de bijuterie contemporana, alimente si cosmetice bio si produse de patiserie delicioase.

In cadrul targului vor avea loc si cateva evenimente speciale. Pe 10 decembrie, Cristian Mungiu va lansa DVD-ul "Amintiri din epoca de aur", in perioada 11 - 17 decembrie copii au parte de seri de poveste. Copiii care vin sa viziteze librariea vor primi in dar povesti si basme fermecate carora le dau viata actori indragiti, oameni de televiziune si alte personalitati. In zilele de 19 si 20 decembrie are loc un targ de handmade.

Vei invata sa contruiesti castele din bezea, sa topesti ciocolata la grill, te vei incalzi la o cana cu vin fiert sau ciocolata fierbinte.

In spatiul extins al librariei puteti gasi obiecte unicat, unele dintre ele realizate manual, vinuri alese, cd-uri de colectie, cele mai vandute carti ale anului, filme premiate. Printre cadourile cu dichis, vei descoperi si portelanuri fine de marca nipona, jocuri de strategie care vor face copiii sa uite de computer, ciocolata Galler, agendele Moleskine, calendarele LemArt sau jucarii cu levantica.

La Micul Targ de Craciun de la Carturesti te vei simti ca un copil in fata cadourilor de sub bradul de Craciun.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea