De prin lume adunate

#evenimente #targ #sala dalles #carte #kilipirim

Mega Kilipirim la Sala Dalles

In perioada 12 – 21 martie 2010, Galeria Dalles isi deschide portile pentru cea de-a X-a editie a Targului de carte, muzica, film si antichitati Mega Kilipirim.

Editia extinsa anul acesta pe o durata de 10 zile vine cu o oferta imbunatatita de carte romaneasca, carte de import, produse audio-video, obiecte de anticariat si numismatica . Discount-urile pornesc de la 30% si pot ajunge pana la 70% spre deliciul iubitorilor de cultura.

Kilipirim este  mega pregatit cu editii de colectie, discuri cu muzica buna , fotografii din secolul al XIX-lea, monede antice, antichitati dar si cu jocuri logice si carti pentru cei mici.

O prezenta inedita o constituie primul e-book reader comercializat in Romania care incorporeaza o biblioteca electronica in limba romana. Cumparatorii vor primi cadou un card de memorie ce contine 101 carti fundamentale ale literaturii romane.

 

Tombola Kilipirim

 

Nu va lipsi de la aceasta editie nici traditionala tombola, la care sunt invitati sa participe toti vizitatorii targului Kilipirim. La finalul evenimentului patru castigatori vor pleca acasa cu cate trei kilograme de carte corespunzatoare domeniului preferat: copii, beletristica, hobby sau business.

 

expozitie de fotografie in cadrul Cafenelei Dalles

 

Cafeneaua Dalles va gazdui la etaj, in perioada targului de carte, o expozitie de fotografie care va cuprinde 60 de lucrari premiate de Nikon in anul 2009.

Programul de vizitare este zilnic, intre orele 10:00 – 20:00, iar intrarea este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea