De prin lume adunate

#martisoare #8 martie #magie #expozitie #teatru #martie #martisor

Martisoare culturale de 8 Martie

De 8 Martie in Bucuresti au loc cateva spectacole speciale, destinate femeilor. Piese de teatru incitante, expozitii parfumate sau spectacole de magie sunt doar cateva dintre recomandarile noastre pentru a sarbatori ziua femei alaturi de cei dragi.
 

Dragostea dureaza trei ani la Laptaria lui Enache
 

Dragostea dureaza trei ani este un spectacol post modern, recomandat spectactorilor dezinhibati si lipsiti de prejudecati, un spectacol neconventional, care anuleaza limita dintre actori si spectatori. De fapt nu e un spectacol, este viata fiecaruia. Autorii acesti spectacol isi doresc ca lumea sa rada pe seama divortului si a problemelor sentimentale, iar piesa reuseste din plin acest lucru.

Daca vrei o seara amuzanta, de care sa razi de relatiile sentimentale prin care la un moment dat in viata trecem cu totii, iti recomandam aceasta piesa. La final te vei simti reconfortant, vesel si cu dorinta de a vedea daca dragostea ta chiar dureaza trei ani. Piesa se joaca la Laptaria lui Enache, iar din distributie fac parte Cristi Iacob, Adriana Trandafir , Gabriela Iacob si Adrian Anghel.

Spectacolul incepe la ora 21.00, ia pretul biletului este de 25 de lei.
 

Pour Femme de Dorin Negrau la The Ark
 

Expozitia de fotografie, pictura, sculptura si scurt metraj Pour Femme by Dorin Negrau va avea loc la The Ark din Bucuresti. Printre artistii care esxpun se numara Liviu Boar, Dragos Burlacu, Francisc Chiuariu, Cristi Gaspar, Florin Ghioca, Gabriel Ghizdavu, Lucian Muntean, Vasile Pop Negresteanu, Ionel Onofras, Catalin Precup, Justinian Scarlatescu, Gabi Stamate, Aurel Tar, Mirela Traistaru sau Daniel Tufis.

Dorin Negrau a provocat 15 artisti la realizarea unor lucrari artistice printr-un proces invers: de la parfum la imagine. De obicei, parfumul sta inchis, in intuneric, intr-o cutie care-l protejeaza si-l ascunde de simturile noastre. Dar tot parfumul ne simte, ne alege, ne atrage, ne trezeste dorinta de a-l lua si a-l purta. Zilnic, dimineata, seara, ne imbraca dar mai ales se aseaza astfel incat sa poata simti pulsul, freamatul, caldura. Si pentru ca el ne alege pe noi, incepe sa vorbeasca despre noi: mai indraznet, mai romantic, mai tanar, mai vesel, mai visator.

Lumea lor, a parfumurilor, este o lume tacuta, linistita, chiar simpla la prima vedere. In realitate reprezinta un univers complex, plin de semnificatii. Emotia si placerea provocate de parfum sunt poate cel mai greu de redat, fie prin vorbe sau imagini. Cu toate acestea, asistam la primul proiect in care se asociaza artisti plastici, vizuali cu un designer vestimentar in incercarea de a creiona parfumul.

Expozitia contine 20 de lucrari ce trateaza mirosul in toate formele lui, de la cel inocent al copilariei pina la cel erotic, seducator, voluptos, intreaga colectie fiind structurata ca o poveste. Florale, exotice, lemnoase, picante, unele chiar artificiale si imposibil de reprodus din esente naturale, toate fac parte din viata noastra. Creatorii lor se exprima prin ele si ofera modalitatea celor care ne inconjoara sa ne cunoasca, dar, mai ales, sa indeparteze, poate chiar sa stearga uitarea.
 

Hai sa facem sex la Clubul La Scena
 

Hai sa facem Sex este un spectacol de teatru dupa piesa lui Valentin Krasnogorov, in regia lui Felix Crainicu. Are loc la la Teatrul Arca de la Clubul La Scena. In societatea moderna, unde toti sunt egali la lipsa de cultura, singurul subiect care intereseaza, carora tuturor le place si pe care toti il inteleg este sexul.

Din distributie fac parte Costin Cambir, Ioana Ernea, Radu Campean, Monica Sandulescu, Alexandru Zob.

Spectacolul incepe la ora 20.00, iar pretul unui bilet este de 20 de lei.
 

Sefele la Teatrul Odeon
 

Teatrul Odeon din Bucuresti te asteapta de 8 Martie la un spectacol special pentru femei: Sefele. Vorbind despre lumea de azi, ca si alti colegi de generatie de pe alte meridiane, Schwab duce experienta cruzimii la limita, violand deliberat sensibilitatea publicului.

O face cu disperare, dramatism si poezie, imbinand gratia cu grotescul. Este si ceea ce socheaza, dar si captiveaza in delirul celor trei femei batrane, straine si singure care stau la taifas in “Sefele”. Din distributie fac parte Dorina Lazar, Coca Bloos si Emilia Dobrin.

Spectacolul incepe la ora 19.00. Pretul unui bilet este de 21,20 lei.
 

Stand-up Comedy Magic Show
 

Teatrul de Magie prezinta marti, 08 martie Waldo’s Pub&Bar, avanpremiera spectacolului Stand-up Comedy Magic Show “One Woman Show” cu prima femeie magician din Romania, Cristina Strecopitov.

Magiciana Cristina Strecopitov care interpreteaza rolul unei fete cuminti si inocente din provincie care a venit in  Bucuresti pentru a face cariera in magie si pentru a-si gasi jumatatea. Plecand de la premisa "Fetele bune ajung in rai, Fetele rele ajung unde vor ele!” ne punem intrebarea daca personajul va reusi sa isi pastreze puritatea in zilele noastre.

Acest spectacol este unui 100% interactiv iar vedeta principala a show-ului va fi un el, voluntarul care se va oferii sa fie jumatatea unei fete cuminti.

Spectacolul incepe de la ora 21.00. Spectacolul dem agie are loc la Waldo’s Pub&Bar. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea