De prin lume adunate

#icr #austria #romani #expozitie

Mari artisti romani in Austria

ICR Viena a inaugurat inaintea vacantei de vara trei expozitii de mare anvergura ale artistilor Geta Bratescu, Ana Lupas si Aurel Vlad . Geta Bratescu si Ana Lupas expun pana in luna august la cea mai importanta galerie din Innsbruck .

Galeria im Taxispalais este totodata si o institutie de renume in intreaga regiune a Tirolului, cu vizibilitate si contacte in mediile artistice din Germania, Italia si Elvetia. Expozitiile celor doua artiste din Romania s-au bucurat de atentia presei centrale si locale, articole ample aparand in cotidianele Kurier si Kronenzeitung, precum si in Tiroler Tageszeitung si pe zeci de site-uri specializate.

Expozitia ramane deschisa pana in 24 august

Sculptorul Aurel Vlad expune pana in luna noiembrie in sala terrena a Abatiei Klosterneuburg. La vernisaj au participat sute de persoane, printre care si grupuri de turisti germani, cunoscatori ai operei sculptorului care a expus de mai multe ori in Germania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea