De prin lume adunate

# Photo Romania Festival #festival #fotografii #festival fotografie #photo romania

Marea deschidere Photo Romania 2013

Cel mai mare festival de fotografie din Europa de Est invita toti clujenii lin Piata Unirii maine, de la ora 17.00, la o deschidere fastuoasa, plina de evenimente speciale, evenimente surpriza, muzica si dans. Oricine are un aparat foto sau un telefon cu camera este invitat sa le aduca, deoarece vor fi multe lucruri de fotografiat.

Nu vor lipsi, asadar, muzicienii, dansatorii, actorii, masini, studiourile foto. Vor fi activitati peste tot: langa statuie, langa fantana, in pavilionul special amenajat, pe strazi si pe trotuare.

"Incepe festivalul! Iti dam prilejul sa depui marturie, prin fotografiile tale, ca timpul poate fi oprit in loc printr-o simpla apasare pe buton. si tu vei fi, la randul tau, pastrat in fotografiile altora. Sute de butoane apasate in acelasi timp, mii de clipe pastrate pentru totdeauna, iata energia Photo Romania Festival. Imaginile vorbesc despre cei din fata camerei, despre cei din spatele ei, dar si despre clipa aceea de liniste care ramane intre rame. iti dam o multime de prilejuri sa pui deoparte mici bucati de timp, prin fotografii deosebite, la deschiderea Photo Romania Festival. Urmeaza zece zile pline de expozitii, vernisaje, cursuri si concursuri de fotografie, studio-uri mobile si evenimente neconventionale, intalniri cu artistii si seri de concerte la Gradina Boema", mentioneaza organizatorii.

Deschiderea continua mai apoi la Gradina Boema, care va prinde din nou viata odata cu Photo Romania Festival. Seara vor concerta cei de la David & Six Martini, invitati ai partenerilor nostri vin-de-vie.ro. Vom ciocni un pahar de vin, vom asculta muzica de calitate si vom sublinia multe expozitii, workshop-uri si intalniri din programul Photo Romania Festival.

Programul si multe alte detalii pot fi descoperite pe www.photoromaniafestival.ro

Proiect finantat de Administratia Fondului Cultural National si cofinantat prin programul Tineret in Actiune si sprijinit de PMA Invest, vin-de-vie.ro, Sony, iSDC, Autoworld, Grolsch, Pepsi, Iulius Mall, Inspire, Alex&George, Samyang, Quantuum, Fspot, Antoma, Segafredo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea