De prin lume adunate

#revelion #opera #balet #petrecere

Maratonul Revelionului la Opera Nationala Bucuresti

In anul 2005, bucuresti a oferit pentru prima oara publicului sansa de a petrece momentul unic al noptii dintre ani in sala si in foaierul teatrului liric. in 2010, pentru al cincilea an consecutiv, spectatorii se vor bucura de o seara speciala.

Revelionul de la Opera imbina muzica clasica cu o cina festiva, tombola, foc de artificii si alte surprize. Intregul eveniment este reunit sub titlul "Maratonul Revelionului la Opera Nationala Bucuresti ”, devenit in noiembrie 2010 marca inregistrata .

Spectacolul propus in acest an publicului este celebra opereta compusa de Johann Strauss-fiul, "Liliacul", o productie a teatrului liric londonez Royal Opera House (Covent Garden).

Din distributie vor face parte artistii Marian Pop, Crina Zancu, Petre Burca, Antonela Barnat, Lucian Corchis, Daniel Filipescu, Mihaela Stanciu, Vasile Chisiu, Simona Neagu, Alin Manzat. Rolul lui Frosch va fi interpretat de Pavel Bartos, actor al Teatrului Odeon.

Momentele de balet vor fi interpretate de Cristina Dijmaru, Bogdan Canila, Monica Petrica. Solistii vocali, balerinii, orchestra si corul ONB vor evolua sub bagheta dirijorului Vlad Conta. Pe langa artistii mentionati, la fel ca in fiecare an, o serie de invitati surpriza vor participa la "Balul printului Orlofsky" din actul al II-lea.

Spectacolul va incepe la ora 18.00. Biletele s-au pus in vanzare la casa de bilete a Operei Nationale Bucuresti, Cei care doresc sa achizitioneze ultimile locuri ramase libere la “Maratonul Revelionului la Opera Nationala Bucuresti” sunt asteptati la casa de bilete a Operei zilnic, intre orele 9-13 si 15-19.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea