De prin lume adunate

#boban markovic orchestra #conert #clasic petreceri #filme #teatru #maine in bucuresti

Maine in Bucuresti: Boban & Marco Markovic Orchestra

La inceput de martie dansam pe ritmuri sarbesti. La Sala Palatului se anunta o atmosfera incendiara la concertul lui Boban Markovic Orchestra .

Teatru

moartea unui comis voiajor

Piesa este o metafora a capitalismului scrisa de Arthur Miller in urma cu aproape 50 de ani, dar ramane actuala si surprinzatoare pentru Romania anilor 2000 care merge taras-grabis pe urma Americii anilor ’50. Moartea unui comis voiajor a castigat numeroase premii printre care chiar si Pilitzerul in 1949 si a avut premiera la Teatrul Bulandra in luna martie a anului trecut cu o distributie care include nume celebre printre actorii romani si anume Victor Rebengiuc  si Mariana Mihut.

Piesa se joaca la Teatrul Bulandra, de la ora 19:00. Pretul biletelor este de 26,50 lei integral si 13,25 lei redus.

Paliativ

La Teatrul Foarte Mic are loc de la ora 19.00 spectacolul lectura Paliativ. Regia este semnata de Radu Popescu, iar din ditributie fac parte Ionut Grama, Sanziana Nicola, Monica Sandulescu, Mihai Marinescu, Lucian Iftime, Andreea Dragnea, Florin Lazarescu si Catalin Babliuc. Intrarea este libera.

Sanziana si Pepelea

Basmul, dramatizat candva de Vasile Alecsandri, citit cu exceptionala fantezie si contaminanta voiosie de actorul si regizorul Dan Tudor, seduce! Se duce Pepelea s-o recupereze pe Sanziana din bratele infocatului Zmeu, ne ducem dupa ei, unul cate unul ca la hora ne prindem si ne prinde ritmul, totu-i antren si veselie. Din distributie fac parte Mircea Albulescu, Ileana Olteanu, Razvan Oprea, Ovidiu Cuncea, Silviu Biris, Monica Davidescu, Magda Catone, Marius Bodochi, Tomi Cristin, Orodel Olaru, Armand Calota, Silviu Oltean, Eduard Dumitru, Afrodita Androne, Vlad Cretu si Stefan Mihailescu.

Piesa se joca la Teatrul National I.L.Caragiale, in Sala Mare. Pretul biletelor este de 30, 25, 16 si 6 lei, in functie de pozitionarea in sala.

Capra sau Cine e Sylvia?

Capra sau Cine e Sylvia? a primit Premiul Tony in 2001. Piesa abordeaza un subiect profund nelinistitor, care insa nu se refera la bestialitate ci mai degraba este irational si exploreaza natura iubirii. Din distributie fac parte Marcel Iures, Emilia Dobrin, Constantin Draganescu si Marius Damian. Spectacolul este interzis celor sub 16 ani.

Piesa se joaca la Teatrul ACT, cu incepere de la ora 19.00, iar pretul biletelor este de 25 de lei integral si 15 lei redus.

Veronika se hotaraste sa moara

O cheama Veronika. O tinara careia i-a reusit aproape totul in viata se hotaraste sa moara. Vrei sa descoperi impreuna cu ea daca e grav sa fii diferit, daca e bine sa fii ca toti ceilalti? Din distributie fac parte Catalina Mustata , Florin Zamfirescu , Irina Mazanitis, Olga Bucataru, Valeria Sitaru, Carmen Tanase, Virginia Rogin , Jeanine Stavarache, Angela Ioan, Crina Muresan, Paula Niculita, Ana Maria Moldovan, Mircea Constantinescu, Niculae Urs, Relu Poalelungi si Ionut Kivu.

Piesa se joaca la Teatrul Odeon, cu incepere de la ora 19.00. Pretul biletelor este de 21,20 lei integral si 12,72 lei redus.

Hell

Hell este o poveste despre viata unor tineri de bani gata, despre cum isi risipesc banii si sufletul consumand droguri pana ajung in supradoza. Din distributie fac parte Antoaneta Cojocaru, Cristi Iacob, Isabela Neamtu, Maria Dinulescu, Cuzin Toma, Maria Teslaru, Orodel Olaru si Ela Ionescu.

Piesa se joaca la Laptaria Enache de la ora 19.00. Pretul biletelor este de 25 de lei.

Petreceri

Dubvibes

In clubul B 52, cu incepere de la ora 20.00 se da startul la Dubvibes. Intrarea este libera.

Anii 80 cu DJ Horia

Multa muzica buna in ton cu vremea de-afara, in Club A, de la ora 21.00.  Intrarea este 3 lei.

Deepology - Eclectic Dub Clash

Camil, Khidja & friends va invita in clubul Control pentru o portie de  indie/alt/new wave/post-punk, de la ora 22.00.

Clasic

Belle nuit, o nuit d'amour

Administratia Prezidentiala si Muzeul National Cotroceni organizeaza de la ora 19.00 concertul „Belle nuit, o nuit d'amour”,  un recital de muzica franceza in interpretarea solistilor Cristina Radu – soprana, Andras Chiriliuc – bariton, Corina Raducanu – pian si Eugen Dumitrescu – pian.

Femei

Baletul "Femei" este un colaj muzical, inspirat de nuvelele lui Anton Pavlovici Cehov. Regia si coregrafia noii productii de balet sunt realizate de Gheorghe Iancu. Distributia spectacolului reuneste balerini de valoare ai scenei bucurestene Adela Craciun (Masa), Gigel Ungureanu (Amantul), Alin Gheorghiu (Sotul), Bianca Fota (Sofia), Laura Blica Toader (Varvara), Silviu Tanase (Feodor), Valentin Stoica (Alexei) si Marina Grecu (Fetita Masei).

Spectacolul are loc la Opera National din Bucuresti, cu incepere de la ora  18.30. Pretul biletelor este de 53, 42, 21, 10 si 5,30 lei,in functie de pozitionarea in sala.

Muzica

Boban Markovic si Orchestra vor aduce muzica sarbeasca pe scena Salii Palatului din Bucuresti. Bilete mai gasiti la magazinele: Muzica, Diverta, Germanos si Carrefour Voiaj si la Sala Palatului.

Boban Markovic reprezinta replica mai autentica a mai celebrului lor co-national auto-exilat in Occident, Goran Bregovic. Muzica lor este bine definita de descendenta lor rroma, desi inclina si spre alte genuri muzicale si culturale inrudite cu cele ale rromilor.

Mai multe detalii despre concertele zilei de maine gasiti aici.

Film

Easy Virtue

Easy Virtue spune povestea unei americance divortate, care soseste in Anglia pentru a-si cunoaste noii socrii, dupa ce se casatoreste cu fiul acestora in Franta. Filmul este bazat pe o piesa de teatru a scriitorului Noel Coward. Mai multe despre film aici.

Programul complet a cinematografelor il gasiti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea