De prin lume adunate

#magia #schimbare viata #lectura #carte

Magia este cea care iti poate schimba radical viata!

In ziua de astazi, oamenii nu se mai multumesc cu putin. Toti ne dorim un loc de munca mai bun, o casa mai frumoasa, o masina mai buna, mai mult timp liber petrecut alaturi de persoanele dragi, mai putin stres, mai multe vacante si asa mai departe. Tot mai multi oameni s-au saturat sa fie "roboti" care urmeaza acelasi program in fiecare zi si care nu mai gasesc nici o placere in viata. De aceea, se hotarasc sa isi schimbe total viata: fie cauta un loc de munca la fel de bine platit (sau chiar mai bine) dar cu un program mult mai lejer, fie isi iau inima in dinti si deschid o afacere. Iar din acel moment, viata lor se afla in continua schimbare si pe plan psihic, totul merge din ce in ce mai bine.

Suntem norocosi ca traim intr-o era in care informatia se gaseste la doar un click distanta si ca putem inclusiv sa aflam care sunt pasii necesari pentru a infiinta o afacere de succes. De altfel, multe persoane au devenit antreprenori de succes urmand cursuri online, citind si urmand sfaturile date de catre cei care au cunoscut deja succesul.

In ziua de astazi, informatia este putere. Asa ca orice ai vrea sa faci, asigura-te intai ca ai toate informatiile necesare si ca nu exista sansa de a da gres din prima clipa. Pentru a deveni cea mai buna versiune a ta, trebuie intai sa te cunosti pe tine, din toate punctele de vedere. Cate persoane se cunosc pe sine cu adevarat? Te-ai intrebat vreodata ce iti doresti cu adevarat de la viata? Nu ce iti impune societatea sau ce crezi tu ca ar fi mai bine, astfel incat sa ai un trai decent. Ce iti doresti tu sa faci in fiecare zi! Poate este doar un hobby, dar daca ai ideea potrivita, acesta poate deveni o afacere profitabila!

Si cel mai important este sa fii recunoscator pentru ceea ce ai in fiecare moment. Stim ca iti doresti si mai mult, insa gandeste-te ca sunt oameni care nu au avut norocul si ambitia ta. Ar trebui sa iti aduci aminte in fiecare zi sa multumesti pentru ceea ce ai realizat si pentru persoanele din viata ta. Doar fiind constient de ce ai deja si fiind multumit, vei putea realiza mai mult.

Iar aceste principii si nu numai le poti descoperi si in cartea care a schimbat deja vietile a milioane de oameni: Magia - Rhonda Byrne. Este o carte menita sa ne aminteasca in primul rand de perioada copilariei, cand credeam ca totul este magic. Nu-i asa ca lucrurile erau mult mai simple pe atunci? Eram recunoscatori pentru fiecare lucru mic, admiram fiecare fluture si ne minunam de fiecare picatura de ploaie. La fel ar trebui sa procedam si ca adulti: sa ne permitem sa ne bucuram din nou de lucrurile ce par neinsemnate, sa fim constienti de lumea care ne inconjoara si sa ne permitem sa visam cu ochii deschisi mai des.

In aceasta carte, autoarea ne invata ca putem avea tot ce ne dorim si ca putem transforma orice vis in realitate, cu ajutorul magiei. Da, magia este reala si este in tot ce ne inconjoara. Trebuie doar sa atragem energii pozitive si sa gandim numai lucruri frumoase, astfel incat sa primim inapoi tot ce ne dorim!

Daca te-am facut curios in legatura cu aceasta carte, trebuie sa stii ca o poti comanda dintr-o librarie online! Iti garantam ca iti va schimba viata intr-un mod pozitiv si dupa ce o vei citi, ar fi bine sa o recomanzi si altor persoane!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea