De prin lume adunate

#ceai # magazin ceai #magazin online ceai

Magazine online cu ceai

Daca nu ai timp sa te deplasezi in magazine sau sa vizitezi ceainariile, atunci vine ceaiul la tine la doar un click distanta. In utlima vreme au aparut si in mediul online cateva magazine care vand ceaiuri.

Ceai-verde.ro, hailaceai.ro, cafeshop.ro, naturales.ro sau chado.ro sunt doar cateva dintre site-urile specializate unde oferta este foarte variata. Aici vei gasi ceaiuri din tarile cu traditie in acest domeniu, unde ceaiul este un stil de viata.

Ceaiuri de la Tea Forte

Tea Forte este un magazin online de ceaiuri, foarte frumos organizat, unde vei gasi numeroase sortimente de ceaiuri. Siteul ofera informatii despre sortimentele de ceai si accesorii. Tot aici vei gasi si sfaturi legate de prepararea ceaiului.

Pe site vei gasi ceaiuri negre, verzi, albe, teorganice, oolong sau de plante. Pe langa sortimentele variate de ceai, pe site vei gasi si numeroase accesorii, cani, cesti, tavi sau ceainice.

Ceaiuri de la Compania Ceaiului

Compania Ceaiului este un magazin online unde vei gasi ceaiuri verzi, negre, albe, galbene, oolong, puerh, dar si numeroase accesorii. Pe site vei gasi si ceaiuri mai putin cunoscute publicului larg. Ceaiurile sunt impartite in ceaiuri de zi cu zi, premium si pentru cunoscatori.

Ceaiuri de la magazinul Biscuit

Biscuit.ro este un magazin online unde vei gasi numeroase bunatati, numai bune de facut cadou celor dragi. Pe langa dulciuri, ciocolata, carti, prajiturele si obiecte de decor , pe biscuit.ro vei gasi si numeroase sortimente de ceai si accesorii.

Ceaiuri de la Sweetwood

Ceaiul prin definitie este o bautura nobila, iar in magazinul online Sweetwood vei gasi ceaiuri de calitate. In magazinul online Sweetwood vei gasi de la clasicele ceaiuri chinezesti pana la ceaiul rosu din Africa de Sud si ceaiurile Darjeeling si Ceylon.

Pe site vei gasi ceai negru , verde, rosu, alb, din plante si fructe, dar si numeroase accesorii si cutiute de depozitare.

Ceaiuri de la Demmers Teehaus

Demmers Teehaus este un magazin cu ceaiuri si accesorii pentru bautul ceaiului care si-a extins conceptul in mai multe orase din Romania. In aceste magazine vei gasi peste 200 de tipuri de ceai, de la negru, verde, alb, rooibos si pana la specialitati inedite, accesorii precum cutii, cani sau seturi de ceai, dulciuri speciale care se servesc impreuna cu ceai si cadouri, atat pentru adevaratii cunoscatori, cat si pentru amatori.

In magazinele Demmers Teehaus vei gasi si ceaiuri pentru copii, ceaiuri rare si accesorii speciale, in ton cu fiecare sezon.

Ceaiuri de la China Tea

In magazinul online China Tea vei gasi ceai alb, verde, oolong, negru, puerh, dar si ceaiuri speciale si aromatizate. Din oferta nu lipsesc nici accesoriile, canile, ceainicele sau tavile pentru servi ceaiul.

Ceaiuri de la Kokoon

La Kokoon vei vei ceai negru, verde, de fructe, rooibos, de plante, alb, flori de ceai si ceai ambalat. Tot de aici poti achizitiona si numeroase accesorii pe care le poti oferi in dar celor dragi. Poti alege ceainice si cani din portelan, ceramica, samovare sau filtre.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea