De prin lume adunate

#fotografii #magazine foto #aparat de fotografiat

Magazine foto in Bucuresti

Pe langa marile centre comerciale si magazinele de electronice, pasionatii de fotografie, specialisti sau amatori, dispun si de cateva magazine in Bucuresti specializate pe domeniul artei fotografice.



Magazinele ofera produse straine aduse din Europa de Vest sau de pe alte continente si pun la dispozitia clientilor diverse servicii si facilitati, precum: imprimare, scanare, realizare de fotografie clasica si fotografie digitala pe suporturi sin formate in anumite dimensiuni.

De asemenea, unele magazine ofera un service specializat pentru a asigura buna functionare a aparatelor aflate in garatie si nu numai. Produsele sunt dedicate atat specialistilor, cunoscatori ai artei fotografie in plan tehnic, cat si amatorilor de fotografie, care isi doresc aparate practice pentru fotografii calitative sau pentru filmulete personale.


f64


F64 este unul dintre cele mai cunoscute magazine foto , camere video, accesorii foto -video, obiective si convertoare, filtre foto-video, memorii, precum si echipamente foto pentru studio, trepiede, acumulatori, imprimante foto, accesorii de curatare si protectie etc. De asemenea, magazinul ofera cursuri si seminarii foto pentru cei interesati.

Pe site-ul acestuia sunt disponibile articole informative despre lumea fotografiei, se desfasoara concursuri si exista diverse detalii despre evenimente si stiri in domeniu. Avantajul magazinului il constituie faptul ca exista atat varianta de cumparare online, cat si varianta vizitezi la magazin. Pentru produsele achizitionate aici exista si un service.


Digiland


Digiland este un magazin specializat pe produse foto-video. Din lista de produse fac parte: aparate foto , foto , trepiede, accesorii foto-video, blitzuri, acumulatori etc. Produsele pot fi comandate telefonic, prin email sau online.

Cei interesati pot sa mearga direct la sediu pentru a plati produsele dorite. Magazinul are si oferte speciale, pentru o anumita perioada de timp.


Foto Hobby


In centrul vechi din Bucuresti se afla magazinul Foto Hobby. Gama de produse este diversificata. Iata cateva dintre acestea: foto digitale, lumini pentru studio, camere video, accesorii, aparate foto pe film, binocluri, telescoape, obiective, trepiede, filme foto, scanere, carduri de memorie, filtre, imprimante, materiale foto alb-negru, aparate de colectie etc.

Magazinul are numeroase produse aflate in promotie, la preturi speciale . Exista si posibilitatea de a cumpara produsele online.


Focus Trading 94


Focus 94 este o companie prezenta pe piata romaneasca din 1994 ca furnizor de aparatura foto profesionala si pentru amatori. Oferta companiei este bogata, incluzand fundaluri, echipamente pentru studio, lunete, solutii pentru developare film, ustensile pentru laborator etc.

De asemenea, Focus 94 ofera un service PENTAX, realizeaza scanari, fotografii digitale in diverse formate si pe diverse suporturi, fotografii clasice etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea