De prin lume adunate

#timp liber #hobby #produse traditionale #magazine etnice # magazine etnice bucuresti

Magazine etnice in Bucuresti

Magazinele cu produse etnice sunt din ce in ce mai apreciata in Bucuresti, unde amatorii de bunatati isi pot satisface poftele. De la produse kosher, pana la cele italienesti sau portugheze, oferta este pentru toate gusturile si buzunarele.

Magaznul Etnic cu produse tradititonale romanesti

Magazinul Etnic te asteapta cu o gama larga de produse naturale, produse cu traditie romaneasca si greceasca. Aici vei gasi rulada din curcan, prepelite umplute cu ficatei, pastrama de iepure, pastrama de oaie, rulada din pui, dar si produse romanesti din peste. In magazin vei gasi si iaurt de capra, tzatziki, haluimi, crema de branza mamouri, branza de capra si feta.

Bacania Sibiana cu produse autentice

La Bacania Sibiana vei gasi produse naturale, elaborate dupa retete vechi, traditionale, despre care toata lumea vorbeste dar pe care inca prea putini ajung sa le guste cu adevarat.

Vei fi impresionat de varietatea produselor, vei gasi paine din faina de grau fara amelioratori, coapta in jar, intr-un cuptor alimentat cu lemne de fag si de stejar, muschi de porc, carnati, afinata, telemea de oaie cu chimen, telemea de vaca, cascaval afumat, branza de burduf in coaja de lemn de brad si multe alte bunatati.

La desert te poti delecta cu dulceata de capsuni cu piper roz si ghimbir sau dulceata de caise cu lavanda si vin.

Gala Food cu produse traditionale portugheze

Gala Food este un mic magazin cu produse si delicatese portugheze. Aici vei gasi bunatati precum dulceata de rosii verzi, castane, smochine, conserve si pateuri cu peste, calamar, produse din masline si vinuri portugheze.

Aceste produse sunt aduse chiar din Portugalia, sunt naturale si bio. Tot aici vei gasi si ciocolata, biscuiti, praline, branzeturi fine, condimente, mezeluri si carnati traditionali, ceaiuri si vinuri de Porto. In plus, aici se gasesc si accesorii pentru ceai, vin sau bucatarie.

Salsamenteria cu produse traditionale italienesti

Salsamenteria este un loc de desfat culinar cu specific italian. Aici vei gasi produse proaspete, aduse din Italia. Printre produsele pe care le poti incerca la Salsamenteria se numara mozzarella de bivolita, buratta, prosciutto, parmezan, branza pecorini, carnati si alte bunatati.

Bineinteles, din magazin nu lipsesc pastele, in diverse sortimente, dar si vinurile de calitate. Tot de aici mai poti lua in drum spre casa si diverse sortimente de lasagna, cannelloni, vinete cu parmezan. Tot ce trebuie sa faci este sa le pui la cuptor pentru 20 de minute si apoi sa le servesti.

Aici mai poti gasi si salate cu fructe de mare, caracatita, somon si multe alte delicatese italienessti.

Alimentara ruseasca

Alimentara ruseasca s-a nascut din dorinta de a oferi bucurestenilro produse din est, la preturi accesibile. In acest magazin vei gasi dulciuri, ciocolata, bauturi alcoolice, vin, vodca, peste si produse marine, diverse sortimente de pateuri si paste si multe alte bunatati rusesti.

Bacania Kosher

Recent, in Bucuresti s-a deschis Bacania Kosher, cu produse certificate kosher din Israel, Statele Unite si Europa. Potrivit regulilor iudaice, koscher inseamna "curat". Animalele trebuie sa fie sacrificate conform unor ritualuri si proceduri specifice acestei culturi.

In bacanie vei gasi numeroase sortimente de hummus, preparate din vinerte, pasta de susan, morcovi marocani, salata matbucha, pasta harissa, sucurui, vinuri, bere sau numeroase sortimente de dulciuri, de la ciocolata pana la biscuiti si prajituri.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea