De prin lume adunate

#film #dvd #inchiriere #inchiriere dvd

Magazine de unde poti inchiria DVD-uri

Vrei sa vezi un film sau un documentar fara sa fii nevoit sa tolerezi zgomotul floricelelor si discutiile inutile din sala de cinema? Iti recomandam sa vizitezi centrele de inchiriere DVD-uri, cu oferte tentante si cu preturi care de obicei nu depasesc valoarea unui bilet la cinematograf.


Centre de inchirieri DVD-uri in tara

In Arad pot fi inchiriate DVD-uri de la cele patru centre DVD Rent amplasate la urmatoarele adrese: Calea Aurel Vlaicu, bl. I3; str Roman Ciorogariu, bl. 67; str. Voinicilor, bl. 509 si Calea Aurel Vlaicu, bl. B20. DVD-urile pot fi livrate si la domiciliu, in urma completarii unui formular online pe dvdrentarad.ro.

Timisorenii au la dispozitie centrul Abbatt Media din str. Gheorghe Lazar, nr. 16. In Constanta exista cel putin doua locuri de unde poti inchiria DVD-uri. Primul dintre ele este AmverRent, situat in str. Liliacului, nr. 4. Un catalog cu sute de DVD-uri poate fi consultat si la Melany Company din str. Mihai Viteazul.

Cei care ajung la Iasi pot studia oferta de DVD-uri a firmei Media Expres, cu sediul in str. I.C. Bratianu, nr. 36. Un centru de inchirieri DVD-uri gasim si in Sibiu. Magazinul se numeste Box Office si poate fi vizitat in str. Norilor, nr. 17 A.

Bistritenii pot inchiria DVD-uri de la DVD 4 You (Bd. Independentei, bl. 58). Daca inchirezi minim patru DVD-uri, primesti doua gratis si le poti pastra acasa doua zile. Cei din Cluj-Napoca pot merge cu incredere la S&G Net Serv S.R.L, care iti desfasoara activitatea in str. Piata Cipariu, nr. 9.

Daca te afli in Targu Mures, poti inchiria DVD-uri de la centrul Iris Videocom, situat in str. Avram Iancu, nr. 14.


Centre de inchirieri DVD-uri in Bucuresti

Cateva centre de inchiriere DVD-uri se gasesc si in Bucuresti. Primul dintre ele este Music Box, amplasat in str. Matei Basarab, nr. 16.

Nu esti multumit de ceea ce ai gasit la Music Box? Ai la dispozitie si alte alternative: Media Galaxy Bricostore (Calea Giulesti, nr. 1-3), Procony (str. Aleea Potaisa, nr. 13), Videomax (str. Traian, nr. 59 - 61), S.C. Big Man Impex S.R.L (str. Mihai Bravu, nr. 288).

In general, tariful perceput pentru inchirierea unui DVD pe o perioada de 24 de ore variaza intre 10 si 60 de lei.

Sursa foto: emaramures.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea