De prin lume adunate

#instrumente muzicale #magazin #muzica #chitara #pian #tobe

Magazine cu instrumente muzicale

Esti pasionat de muzica si vrei sa inveti tainele intrumentelor tale preferate? Vrei sa faci unei persoane dragi un cadou inedit? Atunci poti incepe prin a achizitiona un instrument muzical. In acest fel iti vei petrece timpul intr-un mod relaxant, vei invata lucururi noi si ii vei putea canta iubitei la chitara, o serenada frumoasa.

Magazinul Muzica

Magazinul Muzica este o emblema a orasului Bucuresti, un magazin care a supravietuit dezvoltarii orasului. Amplasat in buricul capitalei, magazinul Muzica a reprezentat un punct de atractie atat pentru turistii veniti de pe alte meleaguri, cat si pentru provinciali, care au gazit aici raiul intrumentelor muzicale si al muzicii de calitate.

Pana acum ceva timp, acest magazin era o autoritate in domeniu si singurul de fapt de unde iti putei achizitiona in mod oficial cd-uri sau albume muzicale si intrumente. Magazinul Muzica a fost construit in 1963, din fonduri provenite din drepturile de autor si apartine Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania. In acest magazin gasesti instrumente muzicale, partituri, CD-uri si DVD-uri, echipamente pentru discoteci si studiouri muzicale, tricouri si bilete la concerte.

Chiar daca in prezent magazinul si-a pierdut din faima de acum 20 de ani, mai pastreaza inca farmecul vremurilor de mult apuse. Magazinul Muzica se gaseste pe Calea Victoriei, la numarul 41.

Magazinul Rapsodia

Magazinul Rapsodia a fost infiintat in anul 1999 pentru a oferi instrumente muzicale si accesorii precum viori si viole, violoncei, contrabasi, chitare clasice, acustice si electrice, arcuse, cutii, corzi, cobze, naiuri si tambale. In magazinul Rapsodia vei gasi o intreaga gama de instrumente muzicale si accesorii pentru acestea. Toata instrumentele sunt fabricate de fabricate de catre Hora Reghin.

Tot la magazinul Rapsodia vei mai gasi si clavecine, suporturi pentru note, xilofoane, bete de toba, acordeoane, trompete, saxofoane, flaute, fluiere, tamburine, castaniete, muzicute, tobe si alte accesorii. Magazinul se afla pe bulevardul Burebista, la numarul 2, in Piata Alba Iulia si este deschis zilnic, de luni pana vineri intre orele 10-18.Mai multe detalii poti obtine la numarul de telefon 031.805.72.98.

Yamaha Music

In apropiere de Magazinul Muzica, pe Calea Victoriei, la numarul 48, exista un alt magazin cu instrumente muzicale: Yamaha Music. Acest magazin este deschs in inima capitalei din anul 1992. Aici vei gasi intrumente muzicale (piane, orgi, sintetizatoare, intrumente de orchestra), echipamente de sonorizare, microfoane si casti profesionale, sisteme de conferinte, echipamente audir , casete, cd-uri, si multe alte accesorii.

De asemenea, in magazin poti face si comenzi pentru intrumente care nu sunt pe stoc, sau pe care nu le vei gasi pe piata din Romania. In perioda sarbatorilor, magazinul are si numeroase oferte promotionale.

Magazine online

In ultima vreme, cei care doresc sa isi achizitioneze un instrument musical pot face acest lucru si de la magazinele online. In astfel de magazine gasesti cam tot ce iti doresti de la intrumente cu clape, chitari, tobe si percutii, sisteme de sunet, echipamente pentru DJ, intrumente de suflat, procesoare, instrumente pentru inregistrari, microfoane, computere, intrumente traditionale (violoncel, contrabass, viori, etc), cabluri, accesorii si partituri.

Iata cateva magazine online de unde poti achizitiona intrumente musicale: muzikia.ro, magazinuldemuzica.ro, pianissimo.ro, soundcreation.ro sau thomashaus.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea