De prin lume adunate

# cartier de vara # spectacole bucuresti # spectacole in aer liber

Luna august aduce noi spectacole la Bucuresti Cartier de Vara

Intre 16 iulie si 4 septembrie, zilele de sambata si duminica sunt rezervate atmosferei de vacanta in parcurile Cismigiu, Herastrau, Lumea Copiilor, Sebastian si Moghioros. Pe intreg parcursul evenimentului esti invitat sa vizionezi spectacole de teatru si concerte in aer liber.

Fie ca preferi creatiile pentru copii, comedia dell'arte, teatrul de magie sau spectacolele clasice, vei putea asista la reprezentatii de succes ale unor artisti cunoscuti ai teatrelor bucurestene.
 

Spectacole in aer liber pentru toate gusturile


Parcurile Sebastian, Moghioros si Cismigiu ii asteapta pe cei mici si mari cu spectacole si la urmatorul sfarsit de saptamana, sambata, 6 august si duminica, 7 august, dimineata de la ora 10.00 si seara de la ora 20.00. In Parcul Cismigiu acestea incep de la ora 17.00.

Sambata, 6 august, dimineata de la ora 10.00, in Parcul Sebastian , Trupa de teatru pentru copii PIF PAF le propune celor mici o Calatorie pe o insula necunoscuta. Seara de la ora 20.00, CreArT aduce recitalul Ansamblului tara Vrancei din Focsani. Imediat dupa, urca pe scena indragitul artist Silviu Biris, acompaniat de Taraful Bucuresti.

In Parcul Cismigiu, incepand cu ora 17.00, Trupa de teatru Muschetarii prezinta la Foisor, pentru cei mici, spectacolul Alba ca Zapada si cei sapte pitici.

In parcul moghioros, dimineata de la ora 10.00 Trupa de teatru pentru copii Mezzetino vine cu spectacolul Turtita cea isteata, iar seara, de la ora 20.00, tinerii actori de la Improvisneyland sustin un Spectacol de teatru de improvizatie.

Duminica, 7 august, dimineata de la ora 10.00, in parcul sebastian publicul din acest cartier se intalneste cu Trupa de teatru pentru copii Mezzetino si spectacolul Turtita cea isteata. Seara de la ora 20.00, trupa Improvisneyland prezinta un Spectacol de teatru de improvizatie.

In Parcul Cismigiu, incepand cu ora 17.00 Trupa de teatru Hodoronktronk’s World prezinta spectacolul Fetita cu parul de aur si cei trei ursuleti

In Parcul Moghioros, dimineata de la ora 10.00, copiii sunt asteptati sa vada spectacolul Trupei de teatru Pif Paf, Pacala cel nazdravan. Seara, de la ora 20.00, CreArT aduce un concert al Ansamblului Doina Oltului din Slatina. In continuare, cei prezenti in parc il pot vedea pe Silviu Biris alaturi de Ramona Cutina in spectacolul Rendez-vous la Moghioros.

Bucuresti Cartier de Vara te asteapta cu cel de-al patrulea weekend dedicat spectacolelor in aer liber.

Intrarea la evenimente este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea