De prin lume adunate

#evenimente #spectacol #dans #lord of the dance

Lord Of The Dance Show la Bucuresti

Celebrul spectacol Lord Of The Dance, in regia si coregrafia lui Michael Flatley , va fi prezentat pentru a doua oara la Sala Palatului de catre Trupa 1 din compania de dans a lui Flatley.

In prezent, show-ul legendarului Michael Flatley este dus mai departe de doua trupe, care sustin spectacole in toata lumea. Trupa 1 sustine spectacole in Europa si Asia, iar trupa a doua in Statele Unite, America de Sud si Canada. In Romania, la spectacolul programat pe data de 31 mai, spectatorii ii vor vedea pe dansatorii care fac parte din Trupa 1 si care sunt in plin turneu prin 12 dintre statele din Europa.

Daca speri ca la acest show il vei vedea si pe Michael Flatley, ei bine avem o veste proasta. Celebrul dansator irlandez nu mai danseaza in show-urile sale de cativa, Michael Flatley ocupandu-se in prezent doar de partea coregrafica a show-urilor. Michael Flatley mai danseaza ocazional, la diferite evenimente speciale sau emisiuni televizate. Michael Flatley ramane creatorul si directorului unui show care a doborat numeroase recorduri mondiale si a adus in prim plan muzica, dansurile si traditiile irlandeze.

 

Detalii despre  bilete

 

Biletele la acest eveniment se vor pune in vanzare de astazi la Sala Palatului, Magazinele Diverta, Muzica, Germanos si Vodafone, in librariile Carturesti si Humanitas si online pe myticket.ro, eventim.ro, ticketpoint.ro, bilete.ro, blt.ro, vreaubilet.ro si biletoo.ro si vor avea preturi intre 100 si 350 de lei dupa cum urmeaza: Categoria VIP 350 lei, Categoria I 300 lei, Categoria II 250 lei, Categoria III 200 lei, Categoria IV 150 lei, Categoria V 100 lei.

 

lord of the dance

 

Spectacolul Lord Of The Dance a avut prima reprezentatie in 1996 si a fost un real succes. Un an mai tarziu, spectacolul a fost oferit in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Oscar. De atunci succesul a fost un cuvant de ordine in activitatea acestor maestri care impletesc dansul cu muzica oferind placere ochilor si mintii. Dansatorul si coregraful Michael Flatley a fost cel care a creat acest spectacol, iar in scurt timp acesta a devenit cel mai grandios spectacol din istoria divertismentului, fiind in acest moment in al 14-lea an de turneu.

Indiferent de varsta, sex sau cultura oamenii adora show-ul irnaldezilor, acest lucru fiind dovedit de zecile de tari in care a doborat orice record de box-office, spectacolul acestora fiind vizionat de sute de milioane de persoane din intreaga lume. Din America si Canada pana in Europa si Asia, Lord Of The Dance a realizat si realizeaza de fiecare data spectacole cu casa inchisa , acestia fiind numiti o minune a lumii moderne. Chiar si celebritatile au fost impresionate de acesti maestri ai dansului, irlandezii performand in fata unor presedinti precum Bush si Putin. Insusi Printul albert de monaco i-a invitat pe Michael Flatley si trupa sa sa ia parte la Balul Crucii Rosii din Monte Carlo.

Michael Flatley's Lord Of The Dance

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea