De prin lume adunate

#escalada #lasertag #paintball #karting

Locuri de joaca pentru adulti

Daca te-ai saturat de iesirile banale baruri si cafenele, poti incerca cateva momente pline de dinamism si distractie alaturi de prietenii tai. Pe pista de karting sau la peretele de escalad vei experimenta senzatii noi. Alaturi de un grup mai mare de prieteni poti merge la sau lasertag . Vei fi astfel initiat intr-un program intensiv de aparare, folosit chiar si de catre soldati. Daca iti doresti ceva cu totul indeit, poti incerca si cursa cu hovercraftul, un dipozitiv cu care plutesti.

 

Pluteste cu un hovercraft
 

In incinta AFI Palace vei gasi un loc de distractie ideal pentru cei care dispun de multa energie. Aici poti pluti la joasa inaltime cu un hovercraft, un dispozitiv pe care il conduci personal. Plimbarea pe hovercraft are loci n parcarea mall-ului.

Aici este amenajata o zona speciala unde se pot organiza si petreceri private . Spatiul este amenajat ca o discoteca, cu neoane mov, lasere, fum si muzica adecvata. Pretul pentru o plimbare cu hovercraftul este de 25 de lei pentru , 40 de lei pentru 20 de minute si 100 de lei pentru o ora. Programari se fac la numarul de telefon 0744.700.144.
 

Escaladeaza peretele
 

Daca iti doresti sa fii in forma pentru urmatorele tale , atunci invata sa escaladezi peretele. La Liberty Center este amenajat un panou de escalada. Panoul are forma unui castel medieval, care se inalta pe fondul unui cer senin. Panoul este pictat manual.

Escaladarea se face numai cu coarda si echipament special. Inainte de a escalada peretele se vor oferi si cateva cursuri de intruire pentru cei care nu au mai incercat niciodata acest sport. Costul unei sedinte de escalada este de 10 lei si cuprinde 3 ascensiuni.

Tot la Liberty Center cei dornici de experiente 3D se pot urca in giroscop, un aparat de antrenament pentru piloti. Costul unei ture de 5 minute este de 10 lei.
 

Adrenalina si vopsea la paintball
 

Daca vrei sa ai parte de o dupa amiaza plina de distractie, ia-ti prietenii si mergi la paintball. Acest sport este un melanj de distractie, comunicare, viteaza de reactie, strategie si adrenalina. Pentru aceasta experienta poti merge la terenul de paintball din Baneasa, in apropiere de Gradina Zoologica.

Pe terenul de paintball se gasesc obstacole si zone impadurite, care asigura o diversitate mare a situatiilor de lupta. Astfel, terenul dispune de  foisoare, buncare, labirinturi, cladiri si mai multe locuri de tragere.

Pretul unei bile de vopsea este de 30 de bani. Pentru a participa fiecare jucator trebuie sa cumpere cel putin 100 bile. In pretul bilelor sunt incluse echipamentul de protectie, arma, terenul, asistenta si echipamentul suplimentar de protectie.

Terenul Paintball AS se afla in Padurea Baneasa, pe strada Vadul Moldovei, la numarul 14. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0786.465.953.
 

Bataie cu laser
 

alaturi de prietenii tai.

Laser Megazone este un club destinat jocului de laser tag si dispune de doua labirinturi reale. Labirinturile au o multime de obstacole si efecte speciale gandite pentru a-ti usura sau ingreuna misiunea. Tarifele pentru laser tag sunt de 20 de lei pentru o partida de 20 de minute. Rezervari se fac la numarul de telefon 021.316.41.20. Laser Megazone se afla situat pe bulevardul Iuliu Maniu, la numarul 7.
 

Adrenalina pe pista de karting
 

Adrenalina, distractie si multi cai putere sunt ingredientele unei curse pe pista de karting. Aceste curse ofera un adevarat spectacol la care pot participa toti iubitorii sporturilor cu motor. La Centrul de Karting Amckart poti practica acest sport atat indoor, cat si outdoor. Pe timpul iernii, pista interioara este incalzita.

Daca esti incepator, dar vrei sa faci ceva inedit in timpul tau liber, la Amckart exista si cursuri de initiere. Acestea au o durata de cinci sedinte de 30 de minute. Pregatirea se face atat teoretic cat si practic, iar la sfarsitul cursului vei dobandi cateva cunostinte despre abordarea virajelor, efectuarea depasirilor, franarilor si accelerarilor pe circuit. Cursul de initiere in karting se desfasoara doar in timpul saptamanii, de luni pana vineri.

La Amckart pentru 10 minute de karting vei scoate din buzunar 45 de lei pentru un kart de 6,5 cp (cai putere) si 60 de lei pentru unul de 13 cp. Pentru un abonament vei plati 200 de lei. Centrul de karting Amckart se afla pe Soseaua de , la numarul 5A, in localitatea Tunari, judetul Ilfov. Mai multe informatii obtii la numarul de telefon 0741.100.700.

In timpul liber te mai poti distra alaturi de prieteni si la o partida de darts, biliard sau bowling.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea