De prin lume adunate

#gratar in aer liber #weekend la munte #munte #gratar #gratar la munte

Locuri de facut gratar la munte

Atunci cand vrei sa te relaxezi, departe de forfota orasului, poti opta pentru unele dintre cele mai frumoase zone ale Romaniei. Peisajul este spectaculos, vei gasi numeroase atractii naturale si te vei bucura de momente placute in aer liber alaturi de prieteni.

 

Padina


Cei care isi doresc sa se rupa total de "civilizatie" pot merge intr-un weekend pe Platoul Padina din Muntii Bucegi . Daca doresti, aici poti innopta peste noapte, fie la cabana, fie la cort. Aceaza zona este ideala pentru relaxare si petrecerea timpului liber alaturi de familie si prieteni, la un gratar.

Zona ofera insa si numeroase atractii turistice. Daca esti un spirit activ, poti face multe plimbari in aer liber pe jos sau cu bicicleta.
 

Muntele Rosu


Muntele Rosu este o alta destinatie rupta de civilizatie unde poti merge la gratar. Zona a scapat de invazia turistilor si inca si-a pastrat spiritul viu. Daca reusesti sa treci de drumul prost, peisajul care ti se va infatisa va fi unul care iti va taia respiratia.

Crestele muntilor Siriu si Ciucas te vor face sa te simti deconectat si relaxat. Te vei bucura de aerul curat si natura.

 

Moeciu


Moeciu este una dintre cele mai dezvoltate turistic zone din Romania, din judetul Brasov. Aici se ajunge foarte usor, peisajul este frumos si exista numeroase locuri in care iti poti aseza gratarul.

Dupa gratar, poti ajunge foarte repede la Bran, unde poti vizita Castelul Bran si targurile de mestesugari.
 

Straja


Straja este o localitate plina de farmec din Muntii Vulcan, din judetul Alba. Zona este extrem de ofertanta din punct de vedere turistic si iti ofera relaxarea si linistea de care ai nevoie dupa o saptamana de munca.

In zona se pot face drumetii si alpinism, iar in sezonul rece aici exista si doua partii de ski. Daca mergi la gratar, poti vizita si cateva atractii ale naturii precum Ghetarul Scarisoara, Pestera Ursilor sau Cascada Varciorog.

Ranca

Ranca este una dintre cele mai populare statiuni montane din Romania. Este o destinatie ideala pentru practicarea sporturilor de iarna, dar si pentru relaxare.

In sezonul estival, statiunea ofera racoare si liniste, departe de aglomeratia urbana. Staiunea ofera numeroase modalitati de petrecere a timpului liber: ski, snowborad, plimbari cu ATV-ul sau snowmobilul sau zboruri cu parapanta.
 

Plaiul Foii


Plaiul Foii este afla la poalele masivului Piatra Craiului, intr-o zona frumoasa. Aici poti merge la gratar cu familia si prietenii. Aici poti insa sa admiri si unele dintre cele mai cunoscute monumente ale naturii: Pestera Dambovicioara , Marele Grohotis sau Prapastiile Zarnestilor.
 

Gura Diham


Gura Diham din apropiere de Busteni este o alta destinatie ideala pentru cei care vor, la sfarsit de saptamana, sa se relaxeze, departe de orasele aglomerate.

Zona este foarte frumoasa, cu multa verdeata, aer curat si numeroase oportunitati de petrecere a timpului liber.
 

Lacul Sfanta Ana


Zona Lacului Sfanta Ana este una dintre cele mai frumoase zone din Romania. Lacul Sfanta Ana este un lac de origina vulcanica, situat la o altitudine de 94 de metri, in Ciumatul Mare.

Lacul este considerat cel mai curat din Romania, dar si din lume, datorita apei distilate. Aici poti petrece cateva momente placute alaturi de familie.

Zona este declarata rezervatie naturala si pentru a patrunde aici trebuie sa platesti o taxa de 20 de lei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea