De prin lume adunate

#locuri de joaca #distractie #copii #balansoare #tobogan #jocuri #jucarii

Locuri de distractie pentru copii

Castele gonflabile, zeci de jucarii, piscine cu bile si alte minunatii sunt doar cateva dintre atractiile pe care le vei gasi intr-un club destinat celor mici. Locurile de joaca sunt sigure, iar cei mici supravegheati de personal calificat. Daca vrei sa mai respiri si sa te detasezi pentru cateva minute de sarcinile de parinte, mergi cu cel mic in astfel de cluburi.

Happy Planet

Happy Planet este cel mai nou loc de joaca deschis in Bucuresti. Are o suprafata de peste 600 de mp, un spatiu destinat in intregimie celor mici. In acest loc copilul tau va gasi tobogane, labirinturi, trambuline, jocuri mecanice precum fotbal, hochei, biliard, darts si jocuri sportive, ateliere de creatie, petreceri organizate, aniversari, serabari si reprezentii artistice, karaoke live, discoteca, lumini, lasere, masini de fum, baloane de spuma, mascote, cadouri si surprize.

Chiar daca il vei lasa singur, copilul tau va fi in siguranta, supravegheat de un personal calificat. Daca vrei sa ramai totusi alaturi de cel mic, te poti relaxa la caffe barul wi-fi Caffe Planet, de unde poti supraveghea copilul implicat in diverse activitati fara a-l stanjeni. Intreaga locatie dispune de monitorizare video. Happy Planet este deschis zilnic de la orele 11 pana la 20 si se afla pe Soseaua Vergului, la numarul 59. Mai multe detalii poti obtine la nuamrul de telefon 0771.037.797.

Kiddyland

Kiddyland este unul dintre cele mai mari locuri de joaca pentu copii. Locul de joaca este de peste 1000 mp interior si exterior. Cei mici vor descoperi in acest spatiu un castel gonflabil, un labirint pe doua niveluri, tobogan, piscina cu bilute, balcon de lemn cu jocuri pentru copiii de peste 4 ani, casuta de lemn cu compartimente speciale pentru copii, balansoare , biciclete si multe alte jucarii pentru cei mici.

La Kiddyland exista si un magazin cu jucarii, o terasa in aer liber si o cafenea pentru parinti. Tot aici se organizeaza frecvent numeroase petreceri si vei gasi si infomatii despre baby-sitting. Pentru parinti exista si o cafenea-restaurant cu bucatarie proprie. Petrecerile organizate de Kiddyland sunt pe gustul celor mici cu zane, printese, magicieni, muschetari, indieni si multe alte personaje care vor anima zilele de nastere ale micutilor.

Kiddyland este deschis zilnic, de luni pana duminica, intre orele 11 - 21 (luni - vineri) si 10 - 22 (sambata - duminica), iar pretul de acces este de 25-30 de lei. Kiddyland se afla pe Splaiul Unirii, la numarul 243, iar detalii poti obtine la numarul de telefon 021.346.57.91.

Bambini

Bambini invita toti copiii la distractie. Nu insa orice ce fel de distractie, ci una intr-un mod cat se poate de educativ. Aici micutii pot invata sa deseneze, sa modeleze si sa creeze orice le trece prin minte. Spatiul de joaca de la Bambini este variat si structurat astfel incat fiecare copil sa gaseasca un mod de distractie atractiv. Camera de creatie de la Bambini este locul in care un mic artist va gasi materiale diverse de lucru, cu ajutorul carora poate picta, desena, modela sau construi. In cadrul atelierelor de creatie Bambini, micii artisti isi pot dezvolta abilitatile realizand obiecte pentru decor si multe altele.

Camera de topait de la Bambini ii asteapta pe micuti cu o multime de jucarii: saltea gonflabila uriasa cu tobogan, balansoar urias, labirint cu tobogane, piscina cu bile, bucatarie pentru fetite, jucarii pentru echilibru etc. Daca ai intre 2 si 10 ani acesta este locul potrivit pentru distractie. Camera de distractii are si masa de ping-pong, masa de fotbal, air-hockey, Nintendo Wii, Play Station, lumini specifice pentru discoteca.

Cei de la Bambini nu au uitat nici evenimentele speciale din viata celui mic, precum ziua de nastere, ziua onomastica, craciunul si alte sarbatori. Aici se organizeaza frecvent petreceri pentru micuti. Fie ca este o petrecere cu numere de magie cu animalute, curse de automodele radiocomandate, clowni, jumbo baloane sau confetti, cu siguranta cei mici vor fi incantati. Bambini nu i-a uitat nici pe parinti si a amenajat o cafenea unde acestia se pot relaxa si supraveghea in acelasi timp odrasla.

Clubul de joaca pentru copii Bambini este deschis de luni pana duminica si se afla pe strada Branduselor, la numarul 60. Este deschis intre orele 10.30 - 21, iar intrarea in spatiul de joaca este 25 lei pentru trei ore de joaca. Fiecare micut vizitator primeste din partea clubului Bambini o bautura racoritoare. Mai multe detalii poti obtine la numarul de telefon  021.326.11.10.

Arlechino Club

Clubul de distractie pentru copii Arlechino ii asteapta pe cei mici cu un labirint supraetajat, cu tunele, obstacole, saci de box, piscine cu bile, casute, tobogane, balansoare, table pentru desen si un castel gonflabil. Chiar daca iti lasi copilul singur, poti sta linistit pentru ca personalul atent va avea grija de cel mic.

Tariful de intrare este de 25 de lei de luni pana duminica, pret in care este inclusa si o bautura racoritoare, iar timpul de joaca este nelimitat. Arlechino se afla pe bulevardul Unirii, la numarul 9, in apropiere de Palatul Parlamentului si este deschis zilnic, intre orele 10-21. Mai multe detalii poti obtine la numarul de telefon 021.335.43.99.

Mio Bambino

La Mio Bambino poti retrai alaturi de micutul tau aminitirile copilariei si te poti distra la maxim in conditii de siguranta deplina. Locul de joaca este amenajat intr-o cladire noua , iar copiii vor gasi tobogane, labirinturi, balansoare, un castel gonflabil, jocuri si jucarii. Castelul gonflabil, toboganul, castelul, ansamblul hexagonal pentru urcat si catarat, minibalansoarul rotativ sunt doar cateva dintre atractiile spatiului de joaca pentru cei mici.

Tot la Mio Bambino se organizeaza si petreceri tematice pentru cei mici, petreceri pentru zilele de nastere sau onomastica si petreceri de Craciun. Clubul s-a gandit si la parintii care ii vor insoti pe cei mici si, ca sa nu se plictiseaca, se pot juca si ei la cele patru mese de biliard special amenajate pentru cei mari, iar in club exista si un bar-restaurant. Clubul Mio Bambino se afla pe strada Huedin, la numarul 19, iar mai multe detalii poti obtine la numarul de telefon 0724.54.55.52.

Locuri de joaca in mall-uri si hypermarket-uri

In ultima vreme si in incinta mall-urilor si a hypermarket-urilor exista spatii speciale, destinate celor mici. Daca vrei sa iti faci cumparaturile in liniste, fara plansetele si mofturile celui mic, poti alege sa il lasi pentru cateva ore in astfel de spatii. Copiii vor fi supravegheati de un personal atent, asa ca poti respira usurat cateva momente.

Oportunitatile de joaca sunt variate si asemanatoare cu cele dintr-un club de distractie pentru copii. Astfel, aici sunt amenajete piscine cu bile, tobogane si castele in miniatura. Astfel de spatii de joaca exista in Unirea Shopping Center, la Ikea, in Auchan si in multe astfel de centre comerciale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea