De prin lume adunate

#afi palace cotroceni #roller coaster #aventura parc #terra park #parcul kiseleff

Locuri de distractie in Bucuresti in minivacanta de Paste

Capitala este plina de locuri in care te poti distra in voie, fie ca alegi senzatiile tari provocate de parcurile de distractii, fie ca optezi pentru locurile special amenajate din mall-uri sau chiar pentru plimbarile gratuite cu bicicleta in marile parcuri. Afla unde te poti relaxa si distra in minivacanta de 1 Mai si de Paste.


Roller coaster in centrul comercial Afi Palace Cotroceni

Pentru 25 de lei si tu te poti da  in primul roller-coaster aflat intr-un centru comercial din Romania. Trenuletul suspendat se afla la etajul I, in parcul de distractii Zorky's Planet. Masinaria are 16 locuri si parcurge traseul de 140 de metri lungime intr-un minut si jumatate, in timp ce atinge o viteza maxima de 45 de kilometri pe ora.


Terra Park

Daca esti un spirit dornic de aventura si vrei sa vezi cat de rezistenta iti este inima atunci cand esti in cadere libera de la 53 de metri inaltime, viziteaza Terra Park din bulevardul Timisoara.

Printre atractiile extreme se numara Willis Tower si Trans Siberian Express, insa exista si optiuni pentru familie sau pentru copii. Intrarea in parc se face cu ajutorul unui card pe care trebuie sa il incarcarci cu suma minima de 50 de lei, ce reprezinta 50 de puncte Terra Park. Distractiile costa intre 6 si 15 puncte, iar un punct are valoarea de 1 leu.


Aventura Parc

Aventura Parc iti propune sa faci escalada in copaci, sa tragi la tir cu arcul, sa joci minigolf sau sa iti petreci timpul minunat in natura. Cea mai cautata distractie este cea a escaladei la inaltime, avand 4 trasee de diferite dificultati: Galben, Verde, Albastru si Rosu.

Parcul este situat la 18 km de Bucuresti, in padurea Lucianca, comuna Butimanu, judetul Dambovita, iar pretul unui bilet de intrare variaza intre 30 si 53 de lei.


Parcul Kiseleff

Pentru al cincilea an consecutiv, iubitorii de miscare in aer liber pot inchiria doar pe baza buletinului biciclete in Parcul Kiseleff cu ajutorul programului "La Pedale", initiat de Primaria Sectorului 1 si Asociatia Green Gate.

Anul acesta au fost puse la dispozitia tuturor celor care doresc 400 de biciclete verzi, disponibile in trei modele: pentru copii, adolescenti si adulti. Durata maxima in care pot fi folosite este de doua ore, iar programul este de luni pana vineri in intervalul orar 10:00-18:00, iar sambata si duminica de la 10:00-19:00.

Sursa foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea