De prin lume adunate

#bar #rock #motociclisti #club #muzica

Localuri pentru motocicilisti in Bucuresti

Muzica rock, berea, motoarele nervoase si accelerate la maxim si fetele frumoase care danseaza pe mese sunt ingredientele obligatorii pentru un bar al motociclistilor. Daca esti pasionat de bolizii pe doua roti, atunci cu siguranta te-ai intrebat care sunt si localurile pe care impatimitii motoarelor le frecventeaza. In Bucuresti exista doua localuri destinate exclusiv motociclistilor.
Biker's Club
Biker’s Club este un loc autentic, plin de viata si energie, un loc nonconformist, unde libertatea se afla la ea acasa. Acest club este destinat impatimitilor bolizilor pe doua roti. Daca faci parte din gasca motociclistilor, acest club este unul pe care nu trebuie il ratezi in plimbarile tale. Clubul motociclistilor se afla in Otopeni, pe DN1. Ai astfel ocazia sa faci o plimbare scurta prin imprejurimile Bucurestiului.
In acest club vei gasi o atmosfera specifica acestui tip de lcoal, cu oameni glumeti, pasionati de motoare care vor impartasi cu tine aceleasi pasiuni, muzica si mancare buna. La Biker's vei fi informat despre ultimile noutati, de catre cei care planuiesc aventuri calare pe motoare. Tot aici au loc si petreceri saptamanale tematice. Si pentru ca a venit vorba si de mancare, in meniu vei gasi cateva preparate cu nume indite, in ton cu atmosfera moto.
Tacheti in flacari (piept de pui cu ardei si vinete in sos de rosii), placute de frana (cascaval tavalit in ou si pesmet), purcelus in viteze (muschiulet de porc), piston de vita cu saibe in sos de vin (muschi de vita cu ciuperci in sos de vin), faruri murdare cu sos remoulade (ciupercute imbracate in bechamel cu sos remoulade) sau bujii arse de pui (biept de pui condimentat cu darnicie si imbracat in bechamel) sunt cateva din preparatele pe care le vei gasi la Biker's Club.
Biker's Club se afla in Otopeni, pe Calea Bucurestilor, la numarul 250, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 031.805.47.44.
Biker’s Place
Biker's Place este un alt local unde motociclistii se pot distra in voie, departe de ochii curiosilor. Petrecerile organizate in acest club sunt legendare. In timpul verii, in curtea localului este deschisa si o terasa destul de mare, unde motociclistii isi etaleaza bijuteriile pe doua roti. Daca sunteti in trecere pe langa facultatea de teatru din capitala, pe strada Matei Voievod este imposibil sa ratati aceasta locatie.
Programul clubului este variat, astfel ca in fiecare zi vei putea participa la alte activitati. Ziua de luni este destinata meciurilor la masa de fotbal ( foosball ) sau la darts, martea poti castiga premii la table sau sah, miercurea ai ocazia sa te rupi in figuri la jam session, joia incepe programul de karaoke pentru cele mai talentate voci, vinerea da startul petrecerilor de weekend cu muzica veche dar buna, sambata continua cu petreceri surpriza, iar dumnica este destinata relaxarii la un pahar de bere si un concert de muzica folk.
Biker's Place se afla pe strada Matei Voievod, la numarul 67, in zona Pache Protopopescu, in apropiere de Facultatea de Teatru si Film. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.252.53.98.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea