De prin lume adunate

#targ de carte #carturesti #targuri #evenimente bucuresti #targuri martisor

Librariile Carturesti aduc primavara la pachet

Primavara poate fi viata descoperita in paginile unei carti, libertatea si starea de bine puse pe portativ, secvente din filmul intamplarilor inca netraite, gandul cuiva drag, dorinta de a darui, setea de a cunoaste, nerabdarea de a explora noul si entuziasmul de a face lucrurile altfel.

Anul acesta, in perioada 28 februarie - 8 martie, Libraria Carturesti combate astenia cu "Pachetele de Primavara", micul targ de Martisor de la mansarda.

Vant de primavara la Carturesti

Carti, filme, ceaiuri, muzici, martisoare si accesorii care mai de care, delicatese pentru suflet si minte stau gata sa fie alese de pe rafturile librariilor. In mansarda de la Carturesti Verona vei gasi si creatii ale designerilor autohtoni. Pentru persoanele dragi poti achizitiona brose, coliere sau pandantive vesele, pentru o primavara sic.

Voi, cei cu pofte treze pentru lucruri frumoase, puteti decide combinatiile pachetelelor, iar Libraria Carturesti va pune la dispozitie cu dichis, toate cele necesare pentru a bucura si a va bucura.

Cu primavara in suflete, libraria iti aduce si cele mai noi albume semnate de Adele, Lana del Rey, Leonard Cohen, Alexandru Andries, Lykke Li sau Kate Bush.

Fiorul primaverii este raspandit cu ajutorul cartilor si prin "Iubirile croitoresei" de Maria Duenas sau "Smulgatorul de inimi" creionat de Boris Vian si il face sa persiste prin minunatele coregrafii ale Pinei Bausch. La Libraria Carturesti, lista lucrurilor frumoase este nelimitata.

Acestea sunt numai cateva dintre idei, restul ramane sa le descoperi si sa le dai mai departe celor carora ii ai aproape.

Ce poti cumpara pentru cei dragi

De la Libraria Carturesti, poti achizitiona pentru cei dragi carti de gastronomie, ghiduri turistice , combinatii speciale de ceaiuri luxuriante, colectii de desene animate clasice, agende personalizate, accesorii pentru ceai si cafea, monografii ale Bucurestiului de altadata, dar si numeroase delicatese gastronomice, dulceturi, biscuiti, prajiturele, ciocolata si multe alte bunatati care asteapta sa le iei acasa sau sa le daruiesti celor dragi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea