De prin lume adunate

#lectura #metrou #lecturi urbane

Lecturi Urbane la metrou

Pe 12 octombrie, reincepe proiectul Lecturi Urbane . Metroul este locul care a consacrat Lecturile Urbane. Si pentru ca se apropie stagiunea de toamna-iarna , proiectul comun Metrorex - Civica.ro va propune o noua intalnire.

Intalnirea va avea loc pe data de 12 octombrie, de la ora 19.00, la metrou, in statia Piata Unirii 1 in directia Dristor. Voluntarii vor citi si vor oferi carti calatorilor prezenti.

Daca lectura este un gust dobandit, specialistii trebuie sa se pronunte. Este insa in mod sigur o activitate sociala, indiferent de locul, contextul sau timpul in care se petrece. Este imbucurator faptul ca fenomenul lecturii la metrou capata o tot mai mare amploare si din ce in ce mai multi adepti de toate varstele.

Esti invitat, asadar sa transformi trenul de metrou intr-o biblioteca mobila si sa faci din minutele de asteptare precum si din mersul cu metroul hrana pentru spirit.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea