De prin lume adunate

#evenimente #lecturi urbane #metrou #carte #lectura

Lecturi Urbane la inceput de primavara

Marti, 2 martie, are loc urmatoarea editie de Lecturi Urbane. La ora 19:00 amatorii se strang pe peronul statiei Unirii 2 si vor merge catre Pipera si vor citi pe traseul Pipera - Berceni si inapoi iar la Unirii 2.

Lecturi Urbane, dincolo de povestea cartilor si a incurajarii lecturii cu orice ocazie, este o poveste despre oameni. Despre cum citesc, despre cum se implica, despre cum incalzesc un loc. La fiecare editie de Lecturi Urbane, vei avea impresia ca te afli intr-un loc cald, chiar daca era o statie sau un vagon de metrou. De fapt, sunt oamenii cu entuziasmul lor care incalzesc totul in jur.

Fiindca este o editie primavarateca si vremea proasta nu ne mai opreste din drum, sunteti invitati sa veniti cu mic, cu mare, cu iubiti, iubite, martisoare, ghiocei , sa iti petreci seara citind si dand celorlalti pofta de citit. De asemenea, oragnizatorii lecturi urbane strang carti la Biblioteca British Council si la Libraria Carturesti Verona .

Campania Lecturi Urbane are drept obiectiv principal incurajarea lecturii in transportul in comun si cultivarea interesului pentru carti in randul bucurestenilor. Un alt scop al evenimentelor organizate sub sigla Lecturi Urbane este infiintarea unei biblioteci "underground", asa cum exista deja in multe alte tari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea