De prin lume adunate

#masina #bicicleta #traseu #plimbare

Lasa masina acasa si hai la o defilare de biciclete

Bucurestenii satui de aglomeratia auto, poluarea sufocanta si pierderile de timp sunt invitati la o defilare demonstrativa pe biciclete. Evenimentul are loc, miercuri, 29 septmebrie, la Arcul de Triumf .

Lasa bicicleta acasa si demonstreaza ca bicicleta este cel mai inteligent si eficient mijloc de transport . Pedaleaza alaturi de alti bucuresteni si arata ca si biciclistii merita atentie si respect.

Adunarea general pentru eveniment are loc intre orele 18.00 - 19.00, la Arcul de Triumf. Se va porni apoi pe traseul Arcul de Triumf, Soseaua Kiseleff, Calea Victoriei, Bulevardul Natiunilor Unite, Strada Izvor, Calea 13 Septembrie, Strada Uranus . Traseul se va incheia in jurul orelor 20.00, la terasa E-Uranus.

Seara E-Uranus va fi dedicata libertatii de miscare, socializarii si schimbului de opinii. Vor avea loc si prezentari inedite si demonstratii de manevrare a bicicletei.

Organizatorii si-au propus sa readuca in prim plan pofta si bucuria familiilor de a pedala impreuna, parinti si copii. Totodata, organizatorii doresc sa renasca un obicei disparut de mult timp din traditiile familiilor romane, greu incercate de nebunia goanei automobile.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.