De prin lume adunate

#masina #bicicleta #traseu #plimbare

Lasa masina acasa si hai la o defilare de biciclete

Bucurestenii satui de aglomeratia auto, poluarea sufocanta si pierderile de timp sunt invitati la o defilare demonstrativa pe biciclete. Evenimentul are loc, miercuri, 29 septmebrie, la Arcul de Triumf .

Lasa bicicleta acasa si demonstreaza ca bicicleta este cel mai inteligent si eficient mijloc de transport . Pedaleaza alaturi de alti bucuresteni si arata ca si biciclistii merita atentie si respect.

Adunarea general pentru eveniment are loc intre orele 18.00 - 19.00, la Arcul de Triumf. Se va porni apoi pe traseul Arcul de Triumf, Soseaua Kiseleff, Calea Victoriei, Bulevardul Natiunilor Unite, Strada Izvor, Calea 13 Septembrie, Strada Uranus . Traseul se va incheia in jurul orelor 20.00, la terasa E-Uranus.

Seara E-Uranus va fi dedicata libertatii de miscare, socializarii si schimbului de opinii. Vor avea loc si prezentari inedite si demonstratii de manevrare a bicicletei.

Organizatorii si-au propus sa readuca in prim plan pofta si bucuria familiilor de a pedala impreuna, parinti si copii. Totodata, organizatorii doresc sa renasca un obicei disparut de mult timp din traditiile familiilor romane, greu incercate de nebunia goanei automobile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea